Opvallende website.jpg

Zo valt jouw website in de smaak bij opdrachtgevers

Concurrenten kunnen azen op dezelfde opdrachten
Je hebt de knoop doorgehakt en gaat voortaan als zelfstandige door het werkzame leven. De voorbereidingen kunnen beginnen. Inschrijven bij de Kamer van Koophandel en natuurlijk een eigen website. Als jouw concurrenten azen op dezelfde opdrachten, hoe zorg je er dan voor dat jouw website opvalt bij de opdrachtgevers?
webcam.jpg

Wat is een vlog?

Wat je moet weten voor je gaat videobloggen
Nee, het is geen tikfout. Het is vlog met een v. En we zullen het maar meteen weggeven: een vlog is een blog in videovorm. Je kunt zo’n vlog snel en makkelijk in elkaar zetten, maar daar moet je wel een aantal dingen voor weten.
Linkedin.jpg

In 3 stappen succes op LinkedIn

4 miljoen potentiële Nederlandse klanten gebruiken LinkedIn
Jij wilt klanten. Een klant wil de beste zzp'er voor zijn opdracht. Hoe vinden jullie elkaar? LinkedIn is een van de mogelijkheden. Met bijna 4 miljoen gebruikers op dit platform is het hoog tijd om aandacht te besteden aan LinkedIn.
shutterstock_69801280.jpg

Zo bepaal je als zzp'er jouw tarief

Bereken hier wat jij minimaal moet vragen
Het is een vraag waar iedere zzp'er mee worstelt: hoe bepaal ik mijn tarief? Je wil jezelf niet uit de markt prijzen door te hoog te gaan zitten, maar je wilt ook weer niet te weinig vragen voor jouw kennis en vaardigheden. De meeste zzp'ers blijken toch vrij laag in te zetten, dit is onnodig. Door deze stappen te doorlopen kun je duidelijk vaststellen wat jouw minimale tarief moet zijn.
trap3.jpg

Telefonische acquisitie is toch nutteloos in de vakantieperiode?

Blog van Ruben Vitters | Excellead Business
Nog even en werkend Nederland gaat massaal op vakantie. Het gros van de medewerkers is afwezig en onbereikbaar. Dan ga je natuurlijk niet bellen. Of misschien toch wel? Koude telefonische acquisitie is een kwestie van zaaien voor je kunt oogsten. En juist dat zaaien, daar gaat deze blog over.
ernst.jpg

Welke skills moet een moderne verkoper hebben?

Blog van Ernst Pietersen | IDBO Training
De rol van de verkoper wordt steeds verder uitgebreid en de kennis en vaardigheden die hij/zij moet vergaren neemt enorm toe. Ik neem jullie even mee naar de eind jaren '60 begin jaren '70 toen ik vond dat ik een verkoper was. Ik ben begonnen als advertentieverkoper voor een huis- aan huisblad. Geen grote advertenties maar kleine advertenties, ik begon tenslotte nog maar net.
foto werk.JPG

Leermomenten

Blog van Irene Jacobs | Hulp bij Poortwachter
Vorige week werd ik gebeld door een potentiële klant. Hij had drie weken geleden een tandartsassistente aangenomen met een contractduur van een jaar. En ja hoor, net drie dagen voor het einde van haar proeftijd belt deze assistente vanuit het ziekenhuis naar mijn potentiële klant om zich ziek te melden.
shutterstock_492457834.jpg

Wat kun je als zzp'er met Big Data?

Slim omgaan met de gegevens van je klanten
In dit digitale tijdperk is het moeilijk nog iets geheim te houden. Wel eens van de term Big Data gehoord? Het houdt in dat er via verschillende bronnen informatie wordt verzameld over het internet- en koopgedrag van de consument. Ook zzp’ers kunnen hier hun voordeel mee doen.
Administratie.jpg

Een goede nieuwsbrief maak je zo

Tips om te scoren met je nieuwsbrief
Een goede manier om je klanten te bereiken is het versturen van een digitale nieuwsbrief. Nu klinkt dit gegeven misschien wat achterhaald, maar het is nog altijd van deze tijd. Je moet alleen wel weten waar je nieuwsbrief aan moet voldoen om er succes mee te behalen. Met deze tips kun je de plank bijna niet mis slaan.
Nanette

Help! Ik moet mezelf zijn!

Blog van Nanette van Wezel | Wezenlijk Veranderen
Ben jij ook die frisse, ambitieuze ondernemer die het een hele zoektocht vindt om erachter te komen wat jou nu precies onderscheidt? Vraag je jezelf ook wel eens af wat 'jezelf zijn' nu eigenlijk precies is? Ja? Troost je, dat is heel normaal en helemaal niet raar. Het was voor mij ook een proces, maar nu weet ik het.
Getoond 1 tot 10 van 35. Er zijn meerdere pagina's.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer