pinterest.jpg

Pinterest voor zzp'ers

Hoe gebruik ik Pinterest als zzp'er?
Naast Facebook, Twitter en LinkedIn is Pinterest een erg populair medium. In Nederland zeggen 1,6 miljoen mensen Pinterest te gebruiken, waarvan 261.000 dagelijks. Hoe kun jij daar als zzp'er gebruik van maken? Een overzicht.
COVERBEELDvs6.png

Eindejaarseditie VrijeStijl uit!

Lekker leesvoer tijdens de feestdagen én een goede voorbereiding op 2016
In de nieuwste editie van VrijeStijl magazine blikken we terug op 2015 en kijken we alvast vooruit naar 2016. Wat zijn bijvoorbeeld de social media- en ondernemerstrends voor komend jaar? En hoe speel jij daar als zelfstandig ondernemer op in?
eelco-profielfoto-zw.png

Een website: kosten of investering?

Blog van Eelco Jacobs | WordPress- en emailmarketingexpert
Wat is een goede investering en wanneer gooi je geld weg? Eelco Jacobs legt in zijn eerste blog voor ZZP Servicedesk het verschil uit tussen kosten maken en investeren.
image-2015-03-20.jpg

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een webwinkel

Blog van creatief vormgever Kelly Bakker | Macloune
Zoals in mijn vorige blog beloofd: hier een blog over de valkuilen bij de aanschaf van een webshop. Net als bij een normale website, is ook het aanbod aan ontwikkelaars van webshops heel groot en uiteenlopend. Over het algemeen lopen de prijzen net zo ver uiteen. Beginnend bij 500 oplopend tot 5.000 euro. Maar waarom lopen die prijzen zo uiteen? Waar moet je op letten?
Pinterest-logo.png

Waarom zou ik Pinterest gebruiken?

Blijf je concurrenten voor
Tegenwoordig gebruikt bijna elke ondernemer Facebook, Twitter of LinkedIn. Je kunt jezelf onderscheiden door gebruik te maken van Pinterest. Content marketing specialist Linda Krijns noemt een aantal voordelen van Pinterest tegenover andere social media.
shutterstock_609968699.jpg

Een eigen webshop bouwen

Wat is er nodig voor de doe-het-zelver?
Je hebt een doelgroep en producten gevonden en bent klaar om je webshop te beginnen. Dan kun je een webshop kopen of huren, maar je kunt 'm ook zelf bouwen. Ben jij een doe-het-zelver en wil je je eigen webwinkel vanaf de grond opbouwen? Waar moet je dan op letten?
shutterstock_248856055.jpg

Webshop huren?

Je eigen webwinkel starten
Je hebt een doelgroep bepaald en je weet wat je wilt verkopen. Nu rest alleen nog het meest fundamentele deel van je webwinkel: de website. Hoe zet je die op? En waar moet je op letten?
handshake1.jpg

Hoe haal je klanten over om een aankoop te doen?

6 manieren om klanten te beïnvloeden
Een klant heeft jouw product of dienst nodig, maar hij twijfelt tussen jou en een andere ondernemer. Om ervoor te zorgen dat deze klanten voor jou kiezen, kun je een extra stimulans geven. Hier zijn 6 manieren om klanten te beïnvloeden.
8251202935_aceea71c7b_b.jpg

Wat jij kunt leren van KLM

Te gast op andermans feestje, eh.. timeline
1,6 volgers op Twitter, ruim 8 miljoen likes op Facebook. Als iemand jou iets kan leren over social media, is het KLM wel. Karlijn Vogel-Meijer, manager social media van de vliegtuigmaatschappij vertelt tijdens de Webwinkel Vakdagen wat jij niet, maar vooral wél moet doen om succesvol te worden op social media.
Getoond 1 tot 10 van 21. Er zijn meerdere pagina's.
Als ZZP'er ben je vrij maar niet alleen. Wil je eenvoudig in contact komen met collega-zzp'ers en mogelijke opdrachtgevers? Maak en publiceer je gratis MijnZZP-profiel!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer