Wat is een ongevallenverzekering.jpg

De zakelijke autoverzekering

Wanneer is de zakelijke autoverzekering nodig en voordelig?
Stel, als ondernemer heb je een nieuwe auto op het oog. Is een zakelijke autoverzekering nodig en heeft deze dan voordelen? Soms kun je de auto beter particulier verzekeren. Verzekeraar Centraal Beheer geeft advies.
Untitled design9.jpg

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, niets voor mij?

Hoe zit het nu écht met een AOV voor zzp’ers
Slechts 1 op de 5 zelfstandigen is verzekerd tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Voor sommigen is dat niet zo erg, omdat zij bijvoorbeeld ook nog in loondienst werken of een partner hebben die genoeg verdient. Maar heb je je inkomsten als zzp’er wél nodig om je levensstandaard te kunnen handhaven? Dan is het verstandig om je te verdiepen in de mogelijkheden om inkomensterugval bij arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval te voorkomen. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan dit.
Untitled design8.jpg

Aansprakelijk gesteld als zzp’er?

Wat nu? Een stappenplan
Je bent ondernemer. Je levert goed werk. Maar op een dag ontvang je een brief met een juridisch toontje. Een cliënt is ontevreden met wat je geleverd hebt. Maar erger nog, hij stelt je aansprakelijk voor de geleden schade. Wat nu?
Untitled design3.jpg

Zzp’er, denk na over de risico’s die je loopt

Arbeidsongeschiktheid
Ben je nooit ziek en is arbeidsongeschiktheid eigenlijk een beetje een ver-van-je-bed-show? Zo denken veel zzp’ers erover. Toch komt het vaker voor dan je denkt dat iemand na een ongeluk of ziekte niet meer door kan als zelfstandig ondernemer.
AOV verzekering.jpg

Is een AOV echt zo schreeuwend duur?

Blog van Nerina Vilchez
‘Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is zo duur, dat kun je als startende zelfstandige niet betalen.’ Deze bewering klinkt je vast niet onbekend in de oren. Maar klopt dat wel? Na een paar maanden ondernemen ben ik in de wereld van de AOV gedoken. En wat ik ontdekte verbaasde me.
gebroken arm

Welke AOV past bij mij?

Een overzicht van AOV-aanbieders
Als zzp’er ben je niet standaard verzekerd voor arbeidsongeschiktheid. Als je geen flinke spaarpot achter de hand hebt, loop je daarom al snel risico. Het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan wellicht een uitkomst bieden. Maar voor welke verzekeraar moet je kiezen?
pensioen-fonds.jpg

Whitepaper: Pensioen

Heb jij al je pensioenzaken op orde?
In onderstaand whitepaper lees je alles over het regelen van je pensioen als zelfstandig ondernemer. Je hebt geen maandelijks loonstrookje waarvan een vast percentage wordt afgeschreven voor jouw pensioen. Je moet het dus echt zelf doen. In dit gratis whitepaper lees je precies hoe je dit aanpakt.
wat vind jij aov.JPG

Hebben zzp’ers een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) nodig?

Wat vind jij?
Als zelfstandig ondernemer is het niet altijd makkelijk zelf alle antwoorden op je vragen paraat te hebben. Daarom legt onze redactie in VrijeStijl magazine vraagstukken voor aan diverse zzp'ers.
marc verbeem.PNG

'AOV is een must'

Lees het interview met zelfstandig ondernemer Marc Verbeem
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is voor zelfstandig ondernemers onmisbaar, stelt Marc Verbeem.
COVERBEELDvs6.png

Eindejaarseditie VrijeStijl uit!

Lekker leesvoer tijdens de feestdagen én een goede voorbereiding op 2016
In de nieuwste editie van VrijeStijl magazine blikken we terug op 2015 en kijken we alvast vooruit naar 2016. Wat zijn bijvoorbeeld de social media- en ondernemerstrends voor komend jaar? En hoe speel jij daar als zelfstandig ondernemer op in?
Getoond 1 tot 10 van 39. Er zijn meerdere pagina's.

ZZP Servicedesk © 2014-2018. ZZP Servicedesk is onderdeel van Dutch Network Group . Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden