shutterstock_673905313.jpg

Hoe ver kijk jij eigenlijk?

Je kunt niet achterblijven: ga duurzaam ondernemen!
Als ondernemer ben je druk bezig met alles zo goed mogelijk op orde te hebben. Je sociale leven, je werk-privé balans en natuurlijk je eigen bedrijf. Jij bent namelijk de spil in jouw eigen bedrijf. Je moet je opdrachten goed uitvoeren, je administratie op orde hebben maar natuurlijk denk jij ook aan het opbouwen van je pensioen en of je alles voor later goed geregeld hebt. Kun je dan ook nog bijdragen aan een betere wereld door duurzaam te ondernemen?
pirat.jpg

Code Rood! Nieuwe VrijeStijl magazine is uit!

Inbraak in beeld, een hacker aan het werk & tips voor (online) bescherming
Een splinternieuwe editie van VrijeStijl magazine staat voor je klaar! Deze keer bespreken we jouw veiligheid als ondernemer en lichten we verschillende perspectieven uit. Zowel jouw online veiligheid als fysieke veiligheid komen aan bod.
DNG-Tulp-Logo-109.jpg

Wat is Dutch Network Group?

Een interview met directeur Willem Overbosch
ZZP Servicedesk hoort bij Dutch Network Group. Maar wat is Dutch Network Group eigenlijk? Om dat helder uit te leggen, schuift directeur Willem Overbosch aan tafel in de tv-studio voor een interview.
Moeiteloos Werken.jpg

Moeiteloos werken: zo werkt dat

Een moeiteloze samenwerking tussen drie zzp'ers
Moeiteloos werken. Dat is voor Diana Polder, Madelon Gloude en Lisette Beijnes geen probleem. Zij geven, alle drie als zzp'er, samen trainingen om mensen te helpen met het efficiënt inrichten van hun (werk)tijd.
ZZPVinder.jpg

Zakelijk daten met de ZZP Vinder

Vind jouw ideale zakenpartner
Om het voor jou makkelijker te maken om collega-zzp'ers in jouw regio, branche of interessegebied te vinden, hebben we de ZZP Vinder-app gemaakt. De app is bedoeld voor zzp’ers die samen willen werken met andere zelfstandig ondernemers.
Panel.jpg

Word onderdeel van ons ondernemerspanel!

We waarderen jouw feedback enorm
De zelfstandig ondernemers in onze community zijn 'vrij, maar niet alleen'. Om contact te houden met onze doelgroep en naar jullie vragen, opmerkingen en andere feedback te luisteren, hebben we een ondernemerspanel opgezet. Vind jij het belangrijk om jouw mening te delen met ons? Meld je dan direct aan!
nathalie pot.JPG

Zelfstandig maar niet alleen

Visagiste en haarstylisye Nathalie Pot vertelt over haar bijzondere constructie
Visagiste en haarstyliste Nathalie Pot is zelfstandig ondernemer en werkt vanuit een kapsalon van een andere ondernemer. Deze constructie werkt voor beide partijen erg goed.
shutterstock_120064627.jpg

Bruikleenovereenkomst

Download de gratis overeenkomst
Dit model dient om vast te leggen welke zaken de gebruiker in bruikleen heeft/krijgt en hoe ermee omgegaan moet worden.
Uniek VS6 klein.PNG

The A-Team gaat voor goud in Rio

Lees het interview met zeilsters Anneloes van Veen en Afrodite Zegers-Kyranakou
Zeilsters Anneloes van Veen en Afrodite Zegers-Kyranakou hebben één doel: goud halen tijdens de Olymische Spelen in Rio.
COVERBEELDvs6.png

Eindejaarseditie VrijeStijl uit!

Lekker leesvoer tijdens de feestdagen én een goede voorbereiding op 2016
In de nieuwste editie van VrijeStijl magazine blikken we terug op 2015 en kijken we alvast vooruit naar 2016. Wat zijn bijvoorbeeld de social media- en ondernemerstrends voor komend jaar? En hoe speel jij daar als zelfstandig ondernemer op in?
Getoond 1 tot 10 van 43. Er zijn meerdere pagina's.
VrijeStijl magazine staat vol met inspirerende en entertainende verhalen voor zelfstandig ondernemers.
Als ZZP'er ben je vrij maar niet alleen. Wil je eenvoudig in contact komen met collega-zzp'ers en mogelijke opdrachtgevers? Maak en publiceer je gratis MijnZZP-profiel!

ZZP Servicedesk © 2014-2018. ZZP Servicedesk is onderdeel van Dutch Network Group . Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden