aerial-aerial-photography-aerial-shot-1173777.jpg

Plannen in Duitsland? Vraag een milieusticker aan

Controleer of je het nodig hebt
Grote Duitse steden hebben Umweltzones ingesteld. Dit zijn gebieden waarin milieuvervuilende voertuigen worden geweerd. Moet jij binnenkort naar Duitsland? Bezoek je er wel eens klanten of maak je je op voor een zakenreis? Controleer dan eerst of je een milieusticker nodig hebt. Wie zonder sticker door een Umweltzone rijdt, maakt kans op 80 euro boete.
auto-automobile-automotive-305070.jpg

Je eigen auto van de zaak? Check het schadeverleden

Voorkom onvoorziene kosten
Een auto van de zaak. Voor de één een luxe, voor de ander pure noodzaak. Dat geldt voor zzp’ers net zo goed als voor ondernemers in het MKB. Maar als eenpitter is je budget misschien net iets kleiner en kies je liever voor tweedehands. Niks mis mee. Maar snijd jezelf niet in de vingers. Met een schadeverledencheck weet je beter waar je je geld aan uitgeeft. En dat voorkomt onvoorziene kosten.
Carwrap.jpg

Zakelijke leaseauto bestickeren, mag dat?

Het verschil tussen financial en operational lease
Als je een auto van de zaak hebt, kun je doormiddel van het bestickeren, reclame maken voor jouw bedrijf. Jouw auto verandert in een rijdend visitekaartje. Maar hoe zit dat als je een leaseauto hebt? Mag je dit dan wel?
jGBuIH8R_400x400.jpg

Hellocars

Kennispartner op het gebied van mobiliteit en leasing
Hellocars helpt jou met alles rondom zakelijk leasen. Dat begint bij de zoektocht naar jouw perfecte bedrijfsauto. Van het juiste model tot aan de beste businrichting.
alternative-auto-automobile-110844.jpg

Wat verandert er voor de zakelijke rijder per 1 januari 2019?

De ‘Tesla-Taks’ heeft niet lang op zich laten wachten
Een nieuw jaar betekent vaak wijzigingen in de fiscale regelgeving. De grootste wijziging in 2019 raakt de zakelijke rijder die kiest voor elektrisch rijden.
adult-automotive-blur-13861.jpg

Ontdek de 10 voordelen van leasen voor zzp’ers

Laat je spaargeld onaangetast
Als zzp’er heb je een betrouwbare partner nodig. Een rots in de branding die jou van A naar B brengt. De auto is jouw vervoersmiddel, werkplek en opslagruimte. Gelukkig is jouw ideale droomauto ook te leasen.    
Mobiliteitspas.JPG

Populariteit mobiliteitspas stijgt onder zzp’ers

Opiniestuk Ludo Zwaan
De meeste ondernemers gebruiken een tankpas om brandstof af te rekenen. Een logische keuze, omdat 84 procent van alleen al de zzp’ers een auto gebruikt om te reizen. Maar dit verandert snel. Ruim een derde van de zelfstandige ondernemers reist meer en meer met het Openbaar Vervoer (OV). Een verdubbeling in vergelijking met vier jaar terug. Wat is er aan de hand?
Auto-verkeer.png

Zakelijk gebruik van de privéauto

Weeg de voor- en nadelen af!
Wanneer is het handig om een privéauto zakelijk te gebruiken en wanneer niet? Dat is een vraag die veel ondernemers zich zouden moeten stellen.
Wat is een ongevallenverzekering.jpg

De zakelijke autoverzekering

Wanneer is de zakelijke autoverzekering nodig en voordelig?
Stel, als ondernemer heb je een nieuwe auto op het oog. Is een zakelijke autoverzekering nodig en heeft deze dan voordelen? Soms kun je de auto beter particulier verzekeren. Verzekeraar Centraal Beheer geeft advies.
Untitled design1.jpg

Vijf tips om nooit stil te staan met je bedrijfswagen

Zorg goed voor je auto
Ben je als zelfstandige werkzaam in de bouw, retail, logistiek of horeca? Dan kun je waarschijnlijk niet zonder je bedrijfswagen. Met pech langs de kant van de weg komen te staan kan al snel verregaande gevolgen hebben voor je business. Gelukkig kun je een hoop gedoe zelf voorkomen door goed voor je bedrijfsauto te zorgen. Samen met Volkswagen Bedrijfswagens hebben we de vijf grootste pijnpunten onder elkaar gezet.
Getoond 1 tot 10 van 61. Er zijn meerdere pagina's.
Wil jij weten hoe jij het meest voordelig een auto kunt regelen als zzp'er? Met de praktische tips, rekentools en ervaringen van collega's uit dit whitepaper maak je de juiste keuze.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer