pirat.jpg

Code Rood! Nieuwe VrijeStijl magazine is uit!

Inbraak in beeld, een hacker aan het werk & tips voor (online) bescherming
Een splinternieuwe editie van VrijeStijl magazine staat voor je klaar! Deze keer bespreken we jouw veiligheid als ondernemer en lichten we verschillende perspectieven uit. Zowel jouw online veiligheid als fysieke veiligheid komen aan bod.
ApplevsMicrosoft.jpg

De 5 verschillen tussen een Mac en een pc

En welke kun jij het beste kiezen?
Je hebt een nieuwe computer nodig. Twijfel je tussen een Apple Macintosh computer of een pc met Microsoft Windows? De computers van Apple werden voorheen vooral gebruikt door creatievelingen als ontwerpers en webontwikkelaars, maar tegenwoordig is de Mac in steeds meer huishoudens te vinden. Wat is nu precies het verschil met een Windows-pc?
1e5a15b0950edfbeaf01eacb9f5eee83.jpg

Online agenda's: 5 opties, 5 voordelen

Altijd en overal afspraken maken, bijwerken en synchroniseren met anderen
Weg met de papieren agenda. Je hebt tenslotte altijd je smartphone bij je met een online agenda. Veel handiger, veel meer opties. Wat kun je dan precies met online agenda's? En: welke online agenda moet je kiezen? Vijf voordelen en keuzemogelijkheden op een rij.
cloud 5.jpg

Zo werk je samen in de cloud

Interview met Sander Hofman van Box
Ben je bezig met een project of klus waarbij je moet samenwerken? Dan is het handig om met documenten te werken waar je beiden in kan en die veilig worden opgeslagen. De cloud kan een oplossing bieden. Een interview met Sander Hofman van Amerikaanse cloudaanbieder Box over de werking van de cloud en de verschillende cloudaanbieders.
socialmedia.jpg

Social media als marketingtool

Facebook, Google Plus, Instagram: wat kies ik?
Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube, Google Plus…Tegenwoordig zit iedereen wel op een van deze social media of misschien gebruik jij ze wel allemaal. Maar hoe zet je social media in voor je bedrijf zodat het voor jou als zzp’er ook nog wat oplevert?
shutterstock_281151164.jpg

Flexwerken bij Regus WTC in Utrecht

De redactie test flexwerkplekken
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Afgelopen week heeft ons team een dag gewerkt bij Regus WTC in Utrecht.
IMG_20150804_121743.jpg

Flexwerken bij Tribes Eindhoven

De redactie test flexwerkplekken
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Afgelopen week heeft ons team een dag gewerkt bij Tribes in Eindhoven.
Zaamen Haarlem.jpg

Flexwerken bij ZAAMEN in Haarlem

De redactie test flexwerkplekken
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Afgelopen week heeft ons team een dag gewerkt bij ZAAMEN in Haarlem.
Helma3.jpg

Werken in de zomer: loondienst versus zelfstandig

Blog van Helma Lensen - Aertssen | Goacid
Afgelopen week hebben we heerlijke dagen gehad. Toen ik in loondienst werkte waren dat juist de dagen waarop ik wenste dat ik eigen baas was. Lekker in de zon liggen en dan maar een dagje niet werken. Vreemd genoeg heb ik, nu ik zelfstandig ondernemer ben, elke dag gewoon gewerkt. Het is bewezen, het is dus echt te warm om na te denken!
Siri iphone .jpg

Wat heb je als zzp’er aan Siri op je iPhone?

Zet je smartphone in als personal assistant
Siri was al langere tijd in o.a. het Engels, Frans en Duits beschikbaar op de iPhone. Maar sinds besturingssysteem iOS 8.3 begin april 2015 is verschenen, kun je ook met Siri praten in het Nederlands. En dat biedt jou als zzp’er veel mogelijkheden. Want ineens heb je een Nederlandssprekende personal assistant die allerlei taken voor je uit kan voeren als je zelf even niet op je telefoon kunt kijken. Bijvoorbeeld wanneer je in de auto of op de fiets zit.
Getoond 1 tot 10 van 52. Er zijn meerdere pagina's.

ZZP Servicedesk © 2014-2018. ZZP Servicedesk is onderdeel van Dutch Network Group . Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden