adults-casual-cellphone-1413653.jpg

De 4 beste zakelijke smartphones van het moment

Welke telefoon kun je zakelijk het beste gebruiken?
Bijna wekelijks verschijnen er nieuwe smartphones, wat het lastig maakt om een zakelijke smartphone uit te kiezen. We helpen je een handje door de top vier favoriete zakelijke smartphones van het moment uit te lichten, in willekeurige volgorde.
8684357436a9b8a5e02ec0b18bfb61d8.jpg

Succesverhaal: groeien als jonge zzp'er

Interview met Wouter Twisk | oprichter en eigenaar JouwWeb
Op 15 jarige leeftijd werd Wouter Twisk, oprichter en eigenaar van JouwWeb, teruggestuurd door de Kamer van Koophandel omdat hij te jong was om zich in te schrijven. Op zijn 16e verjaardag kon hij zich inschrijven in het Handelsregister en beginnen met ondernemen als zzp’er. Na het maken van (voetbal)websites, verhandelen van domeinnamen en het beheren van veel internetconcepten is hij gegroeid van zzp’er tot succesvolle MKB-ondernemer en is volop bezig met het runnen van zijn bedrijf.
shutterstock_95538487.jpg

Nieuwe website? Vergis je niet in de migratie!

Hoe je de verloren posities weer kunt bereiken
Je wilt jouw webpagina’s vernieuwen of een gehele nieuwe website bouwen. Dit kan zijn omdat je website verouderd is of omdat je de huisstijl van je website hebt aangepast. Het overzetten van jouw adressen, ook wel URL’s genoemd, is heel belangrijk bij de overstap naar een nieuwe website. Deze overstap heet ook wel migratie.
shutterstock_518318218.jpg

Steeds meer zzp'ers slachtoffer van phishing en acquisitiefraude

Het cybersecurity bewustzijnsonderzoek van Alert Online
Voor zzp’ers en kleinbedrijven neemt de bedreiging van internetcriminelen steeds meer toe. In 2018 hebben internetcriminelen bij ruim de helft (52%) van de ondervraagde zzp’ers en kleinbedrijven geld of gegevens geprobeerd buit te maken. Dit blijkt uit onderzoek van Alert Online. Onder deze criminele werkzaamheden komen phishing en acquisitiefraude het meest voor. Hoewel de dreiging toeneemt, maken zzp’ers en kleinbedrijven zich steeds minder zorgen over hun digitale veiligheid. Daarom roept minister Grapperhaus bij de start van de Week van de Veiligheid zzp’ers en kleinbedrijven op zich beter te wapenen tegen internetcriminaliteit.
shutterstock_394765678.jpg

De laatste SEO prioriteiten van 2018

Vervolgartikel | De laatste twee punten
Met een eigen website, hoop je dat - wanneer bezoekers op zoek zijn naar een bepaald product of antwoord – jij bovenaan staat in de zoekresultaten. Je wilt goed vindbaar zijn; zeker als mensen voornamelijk op jouw website komen via een zoekmachine (organisch zoekverkeer). Er zijn genoeg tips te vinden over hoe je de SEO-resultaten via Google kunt optimaliseren, maar waar ligt de prioriteit en waar kun jij nu meteen mee aan de slag?
shutterstock_394765678.jpg

Dit zijn dé SEO prioriteiten van 2018

Hier kan en moet je nu mee aan de slag!
Met een eigen website, hoop je dat - wanneer bezoekers op zoek zijn naar een bepaald product of antwoord – jij bovenaan staat in de zoekresultaten. Je wilt goed vindbaar zijn; zeker als mensen voornamelijk op jouw website komen via een zoekmachine (organisch zoekverkeer). Er zijn genoeg tips te vinden over hoe je de SEO-resultaten via Google kunt optimaliseren, maar waar ligt de prioriteit en waar kun jij nu meteen mee aan de slag?
shutterstock_4321672481.jpg

8 zaken die je moet weten over eHerkenning

Is het verplicht en hoe kom ik eraan?
Als ondernemer heb je te maken met veel verschillende overheidsinstanties. Je vraagt een een vergunning, subsidie of verzekering aan, geeft ziekteverzuim door of doet je belastingaangifte. En hoewel je dit vaak online kunt doen, kosten al die verschillende inlogs, gebruikersnamen en wachtwoorden onnodige tijd. eHerkenning brengt hier verandering in en wordt voor zzp’ers zelfs verplicht!
shutterstock_1139688449.jpg

Prinsjesdag 2018: wat betekent dit voor jou als zzp'er?

De belangrijkste veranderingen op een rij
In de miljoenennota staan de plannen van het kabinet voor het volgende jaar en hoe deze plannen worden bekostigd. Volgens minister van financiën Wopke Hoekstra gaat het op dit moment goed met de economie en overheidsfinanciën in Nederland. Het kabinet heeft een begroting gepresenteerd “die Nederland sterker, veiliger en welvarender maakt” en die het land “voorbereidt op de toekomst”. Dit zijn de kabinetsplannen die relevant zijn voor jou als zzp'er.
shutterstock_385570672.jpg

Leven als een digital nomad

Waarom thuis zitten, als je ook vanaf een tropisch resort kunt werken?
In dit digitale tijdperk werken zzp’ers steeds meer online. Hierdoor zijn velen niet meer afhankelijk van een bepaalde locatie; zolang er een goede internetverbinding is, kunnen de meesten wel aan het werk. (Zelfstandig) ondernemers, freelancers en telewerkers die online werken vanaf verschillende locaties (op de wereld) worden een ‘digital nomad’ genoemd: een term die men vaak voorbij ziet komen. Wat houdt dit precies in?
shutterstock_400216960.jpg

Tien tips om veilig mobiel te werken

Overal kunnen werken maar nu ook veilig
Overal en altijd kunnen werken is al heel normaal. Je neemt je gegevens en digitale presentaties mee naar je klant, je bespreekt ’s avonds nog even die offerte via Skype of mail en als je dan toch moet wachten op het station is dat een mooie gelegenheid om je rapportages of boekhouding bij te werken.
Getoond 1 tot 10 van 122. Er zijn meerdere pagina's.
40 procent van de Nederlandse ondernemers is volgens schattingen het afgelopen jaar slachtoffer geweest van cybercrime. In dit whitepaper lees je alles over het beveiligen van de online omgeving van je bedrijf.
De eerste editie van VrijeStijl Magazine van 2016 staat in het teken van Marketing & Verkoop en staat vol met interviews, inspirerende verhalen en tips op het gebied van marketing en sales.
Je administratie bijhouden is niet de leukste klus, maar wel noodzakelijk. Je kunt het jezelf makkelijker maken door online te gaan boekhouden. In dit whitepaper lees je daar alles over.
Alles wat je altijd al wilde weten over de zzp'er staat in deze infographic. Download nu!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2018. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer