voice search.jpg

Hoe maak je je site vindbaar met voice search?

Hoe je gebruikmaakt van slimme assistenten en luidsprekers | Argeweb
Slimme assistenten en slimme luidsprekers, ze geven steeds meer mensen het antwoord op hun vragen. Met die apparaten zoeken mensen op een andere manier dan 'gewoon' via Google. Bovendien is het eerste zoekresultaat nóg belangrijker dan bij zoeken via het web. Hoe zorg je dat je website wordt gevonden via voice search?
USA (2).jpg

Op reis naar Amerika? Vergeet geen ESTA aan te vragen

Een visum is in veel gevallen niet nodig
Voor een vakantie, zakenreis of overstap in de Verenigde Staten wil je natuurlijk alles goed geregeld hebben. Met alleen een geldig paspoort kun je echter niet zomaar de Verenigde Staten van Amerika binnenkomen: je hebt daarvoor ook toestemming nodig. Deze toestemming kun je verkrijgen in de vorm van een visum, maar in veel gevallen is het aanvragen van een ESTA genoeg. Wat houdt dit precies in?
Opvallende website.jpg

Zo valt jouw website in de smaak bij opdrachtgevers

Concurrenten kunnen azen op dezelfde opdrachten
Je hebt de knoop doorgehakt en gaat voortaan als zelfstandige door het werkzame leven. De voorbereidingen kunnen beginnen. Inschrijven bij de Kamer van Koophandel en natuurlijk een eigen website. Als jouw concurrenten azen op dezelfde opdrachten, hoe zorg je er dan voor dat jouw website opvalt bij de opdrachtgevers?
Kosten website maken.jpg

Wat kost het maken van een website?

Het hoeft niet altijd duur te zijn | Argeweb
Als je een eigen website wilt, komen daar verschillende onderdelen bij kijken: een domeinnaam, hosting van de site en eventueel het ontwerpen en bouwen van de website. Een dure grap? Dat valt heel erg mee. Met welke investeringen moet je rekening houden als je een website wilt?
blur-blurred-background-communication-908287.jpg

Zo vind je het beste theme voor WordPress

Bepaal hoe jouw website er uit komt te zien
WordPress beschikt over themes of templates waarmee je het uiterlijk van je website met een paar muisklikken volledig kunt aanpassen. Met duizenden themes die voor het grootste deel gratis zijn, is het aanbod overweldigend. Hoe kies je uit die zee van thema’s de beste voor jouw website en doelgroep?
domeinnaam bezet 800x800.png

Wat als je domeinnaam bezet is?

Met deze tips krijg je toch die goede website url die je wilt hebben
Je wilt een website maken en hebt uitgebreid nagedacht over de naam. Maar wat blijkt? De domeinnaam is al bezet! In dat geval heb je meerdere opties, aan jou de keuze.
adults-casual-cellphone-1413653.jpg

De 4 beste zakelijke smartphones van het moment

Welke telefoon kun je zakelijk het beste gebruiken?
Bijna wekelijks verschijnen er nieuwe smartphones, wat het lastig maakt om een zakelijke smartphone uit te kiezen. We helpen je een handje door de top vier favoriete zakelijke smartphones van het moment uit te lichten, in willekeurige volgorde.
8684357436a9b8a5e02ec0b18bfb61d8.jpg

Succesverhaal: groeien als jonge zzp'er

Interview met Wouter Twisk | oprichter en eigenaar JouwWeb
Op 15 jarige leeftijd werd Wouter Twisk, oprichter en eigenaar van JouwWeb, teruggestuurd door de Kamer van Koophandel omdat hij te jong was om zich in te schrijven. Op zijn 16e verjaardag kon hij zich inschrijven in het Handelsregister en beginnen met ondernemen als zzp’er. Na het maken van (voetbal)websites, verhandelen van domeinnamen en het beheren van veel internetconcepten is hij gegroeid van zzp’er tot succesvolle MKB-ondernemer en is volop bezig met het runnen van zijn bedrijf.
shutterstock_95538487.jpg

Nieuwe website? Vergis je niet in de migratie!

Hoe je de verloren posities weer kunt bereiken
Je wilt jouw webpagina’s vernieuwen of een gehele nieuwe website bouwen. Dit kan zijn omdat je website verouderd is of omdat je de huisstijl van je website hebt aangepast. Het overzetten van jouw adressen, ook wel URL’s genoemd, is heel belangrijk bij de overstap naar een nieuwe website. Deze overstap heet ook wel migratie.
shutterstock_518318218.jpg

Steeds meer zzp'ers slachtoffer van phishing en acquisitiefraude

Het cybersecurity bewustzijnsonderzoek van Alert Online
Voor zzp’ers en kleinbedrijven neemt de bedreiging van internetcriminelen steeds meer toe. In 2018 hebben internetcriminelen bij ruim de helft (52%) van de ondervraagde zzp’ers en kleinbedrijven geld of gegevens geprobeerd buit te maken. Dit blijkt uit onderzoek van Alert Online. Onder deze criminele werkzaamheden komen phishing en acquisitiefraude het meest voor. Hoewel de dreiging toeneemt, maken zzp’ers en kleinbedrijven zich steeds minder zorgen over hun digitale veiligheid. Daarom roept minister Grapperhaus bij de start van de Week van de Veiligheid zzp’ers en kleinbedrijven op zich beter te wapenen tegen internetcriminaliteit.
Getoond 1 tot 10 van 127. Er zijn meerdere pagina's.
40 procent van de Nederlandse ondernemers is volgens schattingen het afgelopen jaar slachtoffer geweest van cybercrime. In dit whitepaper lees je alles over het beveiligen van de online omgeving van je bedrijf.
De eerste editie van VrijeStijl Magazine van 2016 staat in het teken van Marketing & Verkoop en staat vol met interviews, inspirerende verhalen en tips op het gebied van marketing en sales.
Je administratie bijhouden is niet de leukste klus, maar wel noodzakelijk. Je kunt het jezelf makkelijker maken door online te gaan boekhouden. In dit whitepaper lees je daar alles over.
Alles wat je altijd al wilde weten over de zzp'er staat in deze infographic. Download nu!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer