office-620822_1920.jpg

Eenvoudig je uren bijhouden?

Urenregistratie koppelen aan je boekhouding
Als zzp’er is het vaak noodzakelijk om je uren bij te houden, zodat je deze later ook kunt factureren aan je klanten. Maar hoe doe je dat en wat is het nut van een goede urenregistratie?
AnkeVerbruggen.jpg

De agenda van businesscoach Anke Verbruggen

Combineren van zzp'erschap en moederschap
Heb je vaak het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? En vraag je je af hoe collega-zzp'ers hun tijd indelen? ZZP Servicedesk geeft je een kijkje in de agenda's van zelfstandig professionals. Ditmaal vertelt Anke Verbruggen, sparringpartner voor vrouwelijke ondernemers, hoe haar dag eruit ziet.
Nanette1.jpg

Wat je als zzp’er echt niet moet doen

Blog van Nanette van Wezel | Wezenlijk Veranderen
Ben jij ook zo’n type ondernemer die vindt dat ‘ie alles meteen goed moet doen, geen fouten mag maken, het liefst alles onder controle heeft en het lastig vindt om te falen en om hulp te vragen?
planning.jpg

Plan jij je werk vooruit of achteruit?

Blog van Kelly Bakker | Macloune
Een planning. Het klinkt altijd zo vast... Ik moet dit en moet daarna dat... Maar meer en meer wordt het hebben van een planning mijn levenslijn. Mijn focus op projecten en taken en mijn houvast door de week heen.
Hildehalvorsen.jpg

De agenda van fotografe en Office Organiser Hilde Halvorsen

Regelneef en tussendoor plaatjes schieten
Heb je vaak het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? En vraag je je af hoe collega-zzp'ers hun tijd indelen? ZZP Servicedesk geeft je een kijkje in de agenda's van zelfstandig professionals. Dit keer hield Hilde Halvorsen, fotografe en Office Organiser bij Microport Orthopedics, haar agenda voor ons bij.
Niobe.jpg

De agenda van tekstschrijver Niobe Moen

Rijden, typen en mailen
Heb je vaak het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? En vraag je je af hoe collega-zzp'ers hun tijd indelen? ZZP Servicedesk geeft je een kijkje in de agenda's van zelfstandig professionals. Dit keer de agenda van tekstschrijver Niobe Moen.
andrewgroeneveld.jpg

De agenda van bedrijfsjournalist Andrew Groeneveld

Tikken, bellen en surfen
Heb je vaak het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? En vraag je je af hoe collega-zzp'ers hun tijd indelen? ZZP Servicedesk geeft je een kijkje in de agenda's van zelfstandig professionals. Dit keer Andrew Groeneveld, schrijver, bedrijfsjournalist en taaltrainer uit Haarlem.
IrenevanGent2.png

Zo zorg je dat je vrij blijft als zzp'er

Interview met auteur Irene van Gent
Ze schreef het boek 'Geluk in 8 koppen thee', nadat ze door een burn-out gedwongen moest stoppen met ondernemen. Een reis naar Frankrijk en Italië veranderde haar hele blik op ondernemen en ze vond zichzelf weer terug. In een interview vertelt Irene van Gent over haar boek en hoe je als ondernemer 'vrij' kunt blijven.
apps zzp.JPG

5 apps die jou heel wat tijd gaan besparen

Bekijk de lijst in VrijeStijl magazine
Er zijn van die dagen waarop je zou willen dat er 36 uur in een dag zaten in plaats van 24. Maak daarom optimaal gebruik van de talloze apps die beschikbaar zijn. Er zijn veel apps die jou werk uit handen nemen en dus tijd besparen.
digital nomad.jpg

Rondreizen en werken als digitale nomade voor zzp’ers

Blog van Romano Groenewoud | SeoGeek
Voor zzp’ers wordt het steeds aantrekkelijker om rond te reizen als digitale nomade. Digitale nomaden zijn mensen die louter werken vanaf hun laptop en het liefst al reizend de wereld rondgaan. Wat zijn de voordelen en nadelen van een dergelijk bestaan? En waarom is het juist voor zzp’ers de ideale manier om hun business te leiden?
Getoond 1 tot 10 van 105. Er zijn meerdere pagina's.
Je hebt het niet alleen druk met opdrachten. Ook administratie, acquisitie en netwerken vraagt een hoop tijd. Tel daar de mailtjes en telefoontjes tussendoor bij op en je komt uren tekort. Dit whitepaper biedt oplossingen om georganiseerd door het leven te gaan.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer