icon-big-noShadow-250x250-_0004_Paperclip (1).png

PZO-ZZP Alles voor op kantoor

Speciaal voor leden van PZO-ZZP
Ben je lid van PZO-ZZP? Dan krijg je tot wel 20% korting op originele toners en nog meer korting op huismerkproducten bij 123Inkt.nl 123inkt.nl is de grootste aanbieder van kantoorartikelen en cartridges in Nederland.
icon-big-_0010_bolt.png

PZO-ZZP Energieleveranciers vergelijken

Speciaal voor leden van PZO-ZZP
Wil je overstappen van energieleverancier? Vergelijk nu 30 voor jou geselecteerde verzekeringen en bespaar tot €300,- per jaar.
icon-big-_0013_phone.png

PZO-ZZP - Mobiele telefonie

Speciaal voor leden van PZO-ZZP
Iedereen heeft een telefoon nodig, maar je hoeft natuurlijk niet de hoofdprijs te betalen als dat niet nodig is. Leden van PZO-ZZP kunnen genieten van inkoopvoordeel via BizBundel.
LSS-logo[1] (1).png

PZO-ZZP Korting op trainingen

Speciaal voor leden van PZO-ZZP
Wil je als zzp’er waarde toevoegen voor je opdrachtgever? Dat kan door een training Lean of Lean Six Sigma bij UNC Plus Delta. Door toepassing van deze methodieken kun je bedrijfsresultaten verbeteren!
juridisch.jpg

Juridische helpdesk

Gratis voor leden van PZO-ZZP
PZO-ZZP werkt samen met de ZZP Servicedesk. Daarom staan de juridische adviseurs van ZZP Servicedesk gratis voor PZO-ZZP leden klaar. Je kunt hier jouw vragen stellen over bijvoorbeeld de sociale verzekeringswetgeving, contracten, algemene voorwaarden, arbo-wetgeving, reprorecht, auteursrecht, de VAR of fiscale zaken.
Logo version A Lines.kleur.jpg

PZO-ZZP AOV Verzekering Generali

Speciaal voor leden van PZO-ZZP
Klein budget? Ook dan verzekerd bij arbeidsongeschiktheid via de Generali Opbouw AOV. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering waar jij niet teveel voor betaalt: De Generali Opbouw AOV. Speciaal voor de (startende) ondernemer die een beperkte dekking (voorlopig) voldoende vindt.
sucsez.jpg

PZO-ZZP SUCSEZ zorgverzekering

Speciaal voor leden van PZO-ZZP
Voor de zorgverzekering heeft SUCSEZ in samenwerking met PZO-ZZP hoge kortingen weten te bedingen bij 80% van de zorgverzekeringsmarkt. Besparingen tot ruim € 100,00 zijn realiseerbaar voor jou als lid. Om het de zzp’er makkelijk te maken, is het mogelijk om met een online vergelijkingsmodule snel inzichtelijk te krijgen hoeveel premievoordeel het afsluiten van een zorgverzekering via PZO-ZZP kan opleveren. Ook zit de helpdesk van SUCSEZ klaar om al jouw vragen telefonisch te beantwoorden of om jou te helpen bij het maken van een keuze.
Schermafbeelding 2015-03-17 om 10.48.40.png

PZO-ZZP korting op flexwerk- en vergaderruimtes

Speciaal voor leden van PZO-ZZP
The Meetplant is 'De Airbnb voor vergader- en werkruimtes’. Vergaderen in een molen, brainstormen in een showroom of flexwerken in een kunstgalerie: deelplatform The Meetplant maakt dit mogelijk.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2018. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer