Logo_VHG_FC.jpg

VHG Inkoopvoordelen

Speciaal voor leden van VHG
Het lidmaatschap van VHG levert je als groene ondernemer veel meerwaarde op. VHG biedt je een breed scala aan diensten aan. Bovendien kan je gebruik maken van verschillende interessante inkoopvoordelen.
juridisch.jpg

Juridische helpdesk

Gratis voor leden van PZO-ZZP
PZO-ZZP werkt samen met de ZZP Servicedesk. Daarom staan de juridische adviseurs van ZZP Servicedesk gratis voor PZO-ZZP leden klaar. Je kunt hier jouw vragen stellen over bijvoorbeeld de sociale verzekeringswetgeving, contracten, algemene voorwaarden, arbo-wetgeving, reprorecht, auteursrecht, de VAR of fiscale zaken.
Logo version A Lines.kleur.jpg

PZO-ZZP AOV Verzekering Generali

Speciaal voor leden van PZO-ZZP
Klein budget? Ook dan verzekerd bij arbeidsongeschiktheid via de Generali Opbouw AOV. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering waar jij niet teveel voor betaalt: De Generali Opbouw AOV. Speciaal voor de (startende) ondernemer die een beperkte dekking (voorlopig) voldoende vindt.
sucsez.jpg

PZO-ZZP SUCSEZ zorgverzekering

Speciaal voor leden van PZO-ZZP
Voor de zorgverzekering heeft SUCSEZ in samenwerking met PZO-ZZP hoge kortingen weten te bedingen bij 80% van de zorgverzekeringsmarkt. Besparingen tot ruim € 100,00 zijn realiseerbaar voor jou als lid. Om het de zzp’er makkelijk te maken, is het mogelijk om met een online vergelijkingsmodule snel inzichtelijk te krijgen hoeveel premievoordeel het afsluiten van een zorgverzekering via PZO-ZZP kan opleveren. Ook zit de helpdesk van SUCSEZ klaar om al jouw vragen telefonisch te beantwoorden of om jou te helpen bij het maken van een keuze.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2018. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer