IMG_20170905_121650.jpg

De Indiase keuken van Papa Kazmi

Getest door de redactie
Wat doe je als je als drukke ondernemer opeens genoeg hebt van je eeuwig roulerende avondmaaltijden? Probeer eens iets nieuws, zoals de authentieke Indiase keuken van Papa Kazmi. Succes verzekerd, wij hebben er zelf ook van genoten.
foto ZZP sd.jpg

5 tips om gezond te blijven als ondernemer (zonder dat het tijd kost)

Advertorial
Ondernemers zijn druk. Vijftig werkuren per week zijn geen uitzondering. De aandacht voor gezondheid schiet er dan wel eens bij in. En dat knaagt. Deze 5 verrassend simpele tips helpen je op weg. Ze vragen nauwelijks tijd en houden je fit. Op alle fronten.
shutterstock_17348599.jpg

Meer OV voor de ZZP: zo reis je vaker met de trein

Tips om de auto wat vaker te laten staan
Je wéét dat het beter is voor het milieu om met het openbaar vervoer te reizen, in plaats van met de auto. En je weet ook dat je op die manier meer beweging krijgt, wat goed is voor jóu. Maar als je ’s morgens de deur uit gaat, grijp je toch weer naar je autosleutels, omdat het net even gemakkelijker is. Hoe zorg je ervoor dat je vaker de trein en fiets pakt?
shutterstock_191463095.jpg

Ga in de dubbeldekker altijd bovenin zitten

Met deze tips gebruik je je treinreis efficiënt. Mijmeren en uit het raam staren telt ook!
Reistijd wordt werktijd. Door slim te werken en handig te plannen, schroef je je aantal werk-uren omhoog en krijg je meer gedaan. Deze tips helpen je om je reistijd in de trein maximaal te benutten. Tip 6 is misschien wel de belangrijkste!
shutterstock_280106303.jpg

‘Heerlijk bewegen in de buitenlucht!'

Ook zzp’ers maken in september t/m november het meeste gebruik van de OV-fiets.
NS zet duizend extra OV-fietsen in om de extra vraag in het najaar op te vangen. Ook onder zzp’ers neemt het gebruik in die periode toe.
spontane-vakantie1.png

Met een frisse start weer aan het werk na de vakantie

Column Kelly Bakker | Nieuwe inspiratie
Columniste Kelly Bakker kon met een gerust hart op vakantie. Ze schakelde haar virtuele assistent in. Daardoor kwam ze even los van haar bedrijf en kon ze nieuwe inspiratie opdoen. Haar tips en tricks.
FIT - Maarten van der Woude - fotografie Robert Scholing-17.jpg

Ontspan: yoga voor beginners

Doe de oefeningen!
Zelfstandig yogaleraar Maarten van der Woude heeft elke editie van VrijeStijl een aantal ontspannende yoga-oefeningen voor je. Zo kom je even tot rust na je werkdag - of tussendoor.
AnkeVerbruggen.jpg

Terug naar de tekentafel: hoe ondernemersgeluk mijn training op z’n kop zette

Column van Anke Verbruggen | Businesscoach
Vorige maand gaf ik mijn online training ‘Meer resultaat in minder tijd: get shit done’ aan zzp’ers. Omdat ik wéét hoe moeilijk het is om alle ballen in de lucht te houden. Om productief te blijven. Om ook met de juiste dingen bezig te zijn, die jouw bedrijf verder helpen.
RoyIshak4.jpg

Op zoek naar de juiste werk- privébalans

4 collega-zzp'ers vertellen over hun balans
Nog even één mailtje sturen, dat laatste telefoontje naar je opdrachtgever plegen en daarna snel de kinderen ophalen of naar het etentje met je vrienden die je ook al eeuwen niet meer hebt gezien. Een zelfstandig ondernemer heeft eigenlijk geen vaste werktijden, of houdt zich daar vaak niet aan.
FIT - Maarten van der Woude - fotografie Robert Scholing.jpg

Yoga: een succesvolle methode om te ontspannen

Voorbeeldoefeningen van yogaleraar Maarten
Drukke dag of week gehad? Het is als zzp’er belangrijk om na het werk tot rust te komen, zodat je je elke dag voor 100 procent kunt inzetten. Yoga is een succesvolle methode om tot rust te komen.
Getoond 1 tot 10 van 116. Er zijn meerdere pagina's.
Hoe vind je opdrachtgevers via LinkedIn? Welke studie studiekosten kun je wel of niet aftrekken? En hoe houd je een goede balans tussen werk en privé? Antwoorden lees je in het nieuwe VrijeStijl Magazine!
Zorg dat je je zaken op orde hebt en download het gratis whitepaper 'Echtscheiden'. Zo voorkom je dat je bedrijf geschaad wordt als je gaat scheiden.
VrijeStijl magazine staat vol met inspirerende en entertainende verhalen voor zelfstandig ondernemers.

ZZP Servicedesk © 2014-2018. ZZP Servicedesk is onderdeel van Dutch Network Group . Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden