Presenteren.jpg

Hoe presenteer ik op de meest professionele manier?

Tips voor een onvergetelijke presentatie
Sommige mensen denken dat een speciaal talent vereist is om presentaties te geven. Niets is echter minder waar. Spreken voor een publiek is iets wat je kunt leren. De voordelen van deze skill zijn groot. Met een presentatie kun je namelijk een onvergetelijke indruk maken, klanten binnenhalen en voor een grote naambekendheid zorgen. Wat zijn nu de geheimen van een goede presentatie?
adult-blond-hair-breakfast-meeting-1432945.jpg

Samenwerken met een andere zzp’er. Hoe doe ik dat?

Vrij, maar niet alleen
Als zzp’er zijnde werk je vaak alleen. Maar wat als een opdracht te groot is om alleen uit te voeren of wanneer een opdracht om meerdere specialismes vraagt? Dan kan je er voor kiezen om samen te werken met een collega zzp’er. Maar hoe pak je zoiets aan?
shutterstock_140404582.jpg

Aantal zzp'ers in zorg groeit met 1.000 inschrijvingen per maand

In 2018 al ruim 120.000 zzp'ers met een zorgfunctie ingeschreven bij KvK
Op dinsdag 21 augustus werd er in de uitzending van Nieuwsuur aandacht besteed aan het groeiende aantal zzp’ers in de zorg. Als gevolg van de personeelstekorten in de zorg, stijgt de werkdruk bij het personeel. Ze moeten harder werken op onregelmatige tijden, tegen een niet al te hoog salaris. Steeds meer zorgmedewerkers kiezen er daarom voor hun baan op te zeggen en verder te gaan als zelfstandige.
boxes-celebration-christmas-1303088.png

Make it a December to Remember

Column Marianne van de Water | Maak koude acquisitie warm!
December. In deze tijd van het jaar gaat het misschien wel nog meer over attentie, warm houden, contact maken en klantrelatiemanagement. Precies de zaken die bij mij altijd hoog in het vaandel staan bij het uitoefenen van koude acquisitie. Een prima moment dan ook om de banden nog even aan te halen, iemand een goede eindsprint te wensen.
Henk-JandeMeer.jpg

Kom jij in de picture tijdens de journalistieke komkommertijd?

Column van Henk-Jan de Meer | Digitale Herrieschopper
Juli en augustus zijn twee maanden waarin veel Nederlanders op vakantie gaan, waarin het bedrijfsleven op halve kracht draait en de media moeite hebben de krantenkolommen te vullen. Zelfs actualiteitenprogramma’s zoals Pauw en De Wereld Draait Door lassen een zomerstop in.
PUCK.jpg

Tips om klanten te werven via LinkedIn

5 tips voor acquisitie via social media
Elke zzp’er moet jaarlijks genoeg opdrachtgevers binnenhalen om aangemerkt te worden als ondernemer door de Belastingdienst. Daarnaast moet je natuurlijk ook gewoon voor brood op de plank zorgen. Er zijn veel opties om opdrachtgevers te werven, maar heb je al eens gedacht aan LinkedIn?
Panel.jpg

Word onderdeel van ons ondernemerspanel!

We waarderen jouw feedback enorm
De zelfstandig ondernemers in onze community zijn 'vrij, maar niet alleen'. Om contact te houden met onze doelgroep en naar jullie vragen, opmerkingen en andere feedback te luisteren, hebben we een ondernemerspanel opgezet. Vind jij het belangrijk om jouw mening te delen met ons? Meld je dan direct aan!
shutterstock_317492921.jpg

10 geheimen van WhatsApp

Maak chatten nog gemakkelijker
Iedereen kent de chatservice WhatsApp wel. Maar weet je ook dat je deze app veel meer kunt personaliseren dan je nu waarschijnlijk doet? Zo kun je onder andere de leesbevestiging uitzetten en kun je het dataverbruik fors verminderen.
Schermafbeelding 2016-03-01 om 14.55.04.png

Ieder z'n eigen manier van netwerken

SmaaQ - VrijeStijl magazine
Iedereen netwerkt op zijn eigen manier. Het is een kwestie van smaak. Bij Seats2Meet Utrecht CS gaat expert Irene van Gent in gesprek met een groep mensen over hun kijk op netwerken.
visitekaartjes.png

Visitekaartjes, hoe belangrijk zijn ze?

Blog van Kelly Bakker | Macloune
Opvallen in de massa is voor iedere ondernemer belangrijk. Het aantal zzp’ers in Nederland blijft elke dag stijgen en de concurrentie loert om elke hoek om jouw klanten naar zich toe te trekken. Maar hoe val je op, zonder dat het je klauwen vol geld en tijd kost?
Getoond 1 tot 10 van 53. Er zijn meerdere pagina's.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer