shutterstock_281151164.jpg

Flexwerken bij Regus WTC in Utrecht

De redactie test flexwerkplekken
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Afgelopen week heeft ons team een dag gewerkt bij Regus WTC in Utrecht.
IMG_20150804_121743.jpg

Flexwerken bij Tribes Eindhoven

De redactie test flexwerkplekken
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Afgelopen week heeft ons team een dag gewerkt bij Tribes in Eindhoven.
Zaamen Haarlem.jpg

Flexwerken bij ZAAMEN in Haarlem

De redactie test flexwerkplekken
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Afgelopen week heeft ons team een dag gewerkt bij ZAAMEN in Haarlem.
FullSizeRender (2)1.jpg

Flexwerken bij Seats2meet ‘s-Hertogenbosch CS

De redactie test flexwerkplekken
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Deze week heeft ons team een dag gewerkt bij Seats2meet ‘s-Hertogenbosch CS.
WeWork_Amsterdam.jpg

Flexwerken bij WeWork in Amsterdam

De redactie test flexwerkplekken
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Dit keer heeft ons team een dag gewerkt bij WeWork in Amsterdam.
flex-zichtbaar landsmeer

Flexwerken bij Flex-Zichtbaar in Landsmeer

De redactie test flexwerkplekken
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Dit keer heeft ons team een dag gewerkt bij Flex-Zichtbaar in Landsmeer.
Zones Gouda

Flexwerken bij Zones Gouda

De redactie test flexwerkplekken
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Deze week heeft ons team een dag gewerkt bij Zones in Gouda.
Schermafbeelding 2015-03-06 om 11.39.31.png

Flexwerken bij De Nieuwe Poort

De redactie test flexwerkplekken
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Deze week heeft ons team een dag gewerkt bij De Nieuwe Poort op de Amsterdamse Zuidas.
Schermafbeelding 2015-03-03 om 15.05.37.png

Flexwerken bij Seats2meet Utrecht CS

De redactie test flexwerkplekken
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Deze week heeft ons team een dag gewerkt bij Seats2meet Utrecht CS.
Schermafbeelding 2015-02-27 om 09.58.52.png

Flexwerken bij Seats2Meet Landgoed Wolfslaar Breda

De redactie test flexwerkplekken
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Deze week heeft ons team een dag gewerkt Seats2Meet Landgoed Wolfslaar in Breda.
Getoond 1 tot 10 van 13. Er zijn meerdere pagina's.
Dit whitepaper attendeert je op zaken die minder leuk zijn, zoals arbeidsongeschiktheid. Voorkom dat het misgaat en download het gratis whitepaper!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer