workingcloud.jpg

Iedereen actief in de cloud: zo werk je samen

Hoe werkt de cloud precies?
Steeds meer ondernemers vertrouwen hun data toe aan online opslag: de cloud. Geen zware servers meer, maar simpelweg een paar klikken en je kunt altijd en overal bij je bestanden. Handig toch? Er zit ook een schaduwkant aan, want hoe zorg je dat het veilig is voor cybercriminelen die op de loer liggen?
MartijnP.png

Zo doe jij het veilig als ondernemer

Videocolumn van zzp-expert Martijn Pennekamp
Je bent aan het werk bij een van je opdrachtgevers op kantoor en je stoot per ongeluk een kop koffie om over de laptop van je opdrachtgever. En nu? Ben je verzekerd voor dit soort zaken?
Kopie van Bloemist_MG_7431.jpg

Winkelier, beveilig je winkel!

Bij bloemist Trapman werd al twee keer ingebroken
Bloemist Jan-Willem Trapman moet serieuze veiligheidsmaatregelen overwegen, want onlangs werd er voor de tweede keer in zijn winkel ingebroken. Een ontzettend nare ervaring, meent Jan-Willem.
UKF_MG_7652.jpg

UKF versterkt lijf en geest van ondernemers

Een vechtsport om jezelf te kunnen beschermen
De vechtsportstroming UKF Kenpo waaide even geleden over vanuit Amerika naar Europa. Inmiddels heeft ook Nederland een officiële vestiging. European director Jan Peter Bolhuis vertelt dat ook veel ondernemers zich aanmelden voor de trainingen.
FIT - Maarten van der Woude - fotografie Robert Scholing-17.jpg

Ontspan: yoga voor beginners

Doe de oefeningen!
Zelfstandig yogaleraar Maarten van der Woude heeft elke editie van VrijeStijl een aantal ontspannende yoga-oefeningen voor je. Zo kom je even tot rust na je werkdag - of tussendoor.
MischaV.png

Bezorgdheid over nieuwe wet dba blijft groeien

Opdrachtgevers weren zzp'ers uit angst voor boete
Recruitmentorganisatie Michael Page is bemiddelaar tussen zzp'ers en opdrachtgevers. Managing director Mischa Voogt vertelt in een interview dat de wet dba wel eens flinke negatieve gevolgen voor de zzp-markt kan hebben. Ze merkt op dat steeds meer opdrachtgevers niet meer willen werken met zzp'ers.
Sijmen.jpg

'Iedereen kan gehackt worden'

Een interview met ethisch hacker Sijmen Ruwhof
Hoe meer cybercrime zich online voordoet, hoe meer werk hacker Sijmen Ruwhof heeft. Het is zijn werk om datalekken te dichten en systemen zo waterdicht mogelijk te maken.
pirat.jpg

Code Rood! Nieuwe VrijeStijl magazine is uit!

Inbraak in beeld, een hacker aan het werk & tips voor (online) bescherming
Een splinternieuwe editie van VrijeStijl magazine staat voor je klaar! Deze keer bespreken we jouw veiligheid als ondernemer en lichten we verschillende perspectieven uit. Zowel jouw online veiligheid als fysieke veiligheid komen aan bod.
Vrij, maar niet alleen.jpg

Nieuwe editie VrijeStijl magazine is uit!

Hoe zorg je dat je alle ballen in de lucht houdt?
Weer een nieuwe editie van VrijeStijl magazine staat voor je klaar! Deze keer kijken we naar personeel. Jij bent natuurlijk het personeel van je eigen bedrijf, hoe zorg je dan dat je alles in je eentje op de rails houdt? Opdrachtgevers werven, bijgeschoold blijven en een gezonde levensstijl onderhouden. En wat als je zelf personeel wil aannemen, waar moet je dan allemaal aan denken?
RoyIshak4.jpg

Op zoek naar de juiste werk- privébalans

4 collega-zzp'ers vertellen over hun balans
Nog even één mailtje sturen, dat laatste telefoontje naar je opdrachtgever plegen en daarna snel de kinderen ophalen of naar het etentje met je vrienden die je ook al eeuwen niet meer hebt gezien. Een zelfstandig ondernemer heeft eigenlijk geen vaste werktijden, of houdt zich daar vaak niet aan.
Getoond 1 tot 10 van 78. Er zijn meerdere pagina's.
Hoe vind je opdrachtgevers via LinkedIn? Welke studie studiekosten kun je wel of niet aftrekken? En hoe houd je een goede balans tussen werk en privé? Antwoorden lees je in het nieuwe VrijeStijl Magazine!
Als ZZP'er ben je vrij maar niet alleen. Wil je eenvoudig in contact komen met collega-zzp'ers en mogelijke opdrachtgevers? Maak en publiceer je gratis MijnZZP-profiel!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer