adult-back-cellphone-804065.jpg

KvK schrapt telefoonnummer zzp'er uit online adressenbestand

Zzp’ers worden te vaak ongewenst benaderd
De Kamer van Koophandel (KvK) heeft onderzoek gedaan naar hoe ondernemers de openbaarheid van het Handelsregister bepalen. Hieruit blijkt dat vier op de tien zzp’ers in Nederland zeer frequent benaderd worden door partijen met dergelijke verkooptelefoontjes. De Kamer van Koophandel heeft daarom besloten om de telefoonnummers van alle eenmanszaken uit het online adressenbestand te halen.
business-coffee-computer-1080849.jpg

De AVG geldt ook voor jou

De AVG is vanaf 25 mei 2018 van toepassing
De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is vanaf 25 mei 2018 van toepassing. De AVG geldt voor iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt. De AVG geldt dus ook voor de eenmanszaak en de zzp’er. Zorg er dus voor dat ook jouw bedrijfsvoering in overeenstemming is met de AVG!
workingcloud.jpg

Iedereen actief in de cloud: zo werk je samen

Hoe werkt de cloud precies?
Steeds meer ondernemers vertrouwen hun data toe aan online opslag: de cloud. Geen zware servers meer, maar simpelweg een paar klikken en je kunt altijd en overal bij je bestanden. Handig toch? Er zit ook een schaduwkant aan, want hoe zorg je dat het veilig is voor cybercriminelen die op de loer liggen?
MartijnP.png

Zo doe jij het veilig als ondernemer

Videocolumn van zzp-expert Martijn Pennekamp
Je bent aan het werk bij een van je opdrachtgevers op kantoor en je stoot per ongeluk een kop koffie om over de laptop van je opdrachtgever. En nu? Ben je verzekerd voor dit soort zaken?
Kopie van Bloemist_MG_7431.jpg

Winkelier, beveilig je winkel!

Bij bloemist Trapman werd al twee keer ingebroken
Bloemist Jan-Willem Trapman moet serieuze veiligheidsmaatregelen overwegen, want onlangs werd er voor de tweede keer in zijn winkel ingebroken. Een ontzettend nare ervaring, meent Jan-Willem.
Sijmen.jpg

'Iedereen kan gehackt worden'

Een interview met ethisch hacker Sijmen Ruwhof
Hoe meer cybercrime zich online voordoet, hoe meer werk hacker Sijmen Ruwhof heeft. Het is zijn werk om datalekken te dichten en systemen zo waterdicht mogelijk te maken.
pirat.jpg

Code Rood! Nieuwe VrijeStijl magazine is uit!

Inbraak in beeld, een hacker aan het werk & tips voor (online) bescherming
Een splinternieuwe editie van VrijeStijl magazine staat voor je klaar! Deze keer bespreken we jouw veiligheid als ondernemer en lichten we verschillende perspectieven uit. Zowel jouw online veiligheid als fysieke veiligheid komen aan bod.
btwinbouw.jpg

Wees je bewust van het belang van veilig werken

Paul Pols geeft tips aan zzp’ers in de bouw
‘Veel zelfstandig ondernemers die in de bouw werkzaam zijn, werken niet veilig.’ Dat stelt Paul Pols van Louis Reyners. Paul geeft training over onder andere valbeveiliging in de bouw.
Veilig.jpg

Vier tools voor een veilige werkplek

Zo bescherm je jezelf en je bedrijf
Veel zelfstandig professionals kiezen ervoor om vanuit huis te werken, sommigen huren liever een externe ruimte om bijvoorbeeld ook klanten te ontvangen. Waar vandaan je ook werkt; je moet ervoor zorgen dat die ruimte (be)veilig(d) is en de kans op inbraak of een overval zo klein mogelijk maken. Het gaat tenslotte om je eigen veiligheid!
hoe word ik zzp beveiliger.jpg

Hoe word ik zzp’er in de beveiliging?

Wat moet ik regelen?
Je kunt niet zomaar een bedrijf opstarten in de beveiligingssector. Je moet een aantal vergunningen aanvragen en er zijn beroepseisen waaraan je moet voldoen. Wat heb je allemaal nodig om een beveiligingsbedrijf op te richten?
Getoond 1 tot 10 van 14. Er zijn meerdere pagina's.
Veel zzp'ers staan niet stil bij risico's die je als ondernemer kan oplopen. Wat als er wordt ingebroken, of je wordt gehackt? Lees tips en verhalen van ondernemers in de nieuwste VrijeStijl!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer