accounting-apps-bookkeeper-273691.jpg

Kamer van Koophandel speelt jouw informatie door naar Facebook

Heb jij dit ook gemerkt?
De gegevens die jij geregistreerd hebt bij de Kamer van Koophandel worden door bedrijven gebruikt om direct de zzp’er te kunnen bereiken. Als zzp’er zie je in op je persoonlijke Facebookpagina advertenties die op basis van jouw KvK-gegevens verstuurd worden. Dit blijkt uit een onderzoek van de NOS.
Schermafbeelding 2014-09-15 om 13.27.46.png

Je boekhouding in de cloud. Hoe veilig is dat?

Waar moet je op letten?
Steeds meer zzp’ers gaan voor de gemakken van het online boekhouden. Ze delen hun gegevens met hun accountant in de cloud. Maar hoe veilig is die cloud nu eigenlijk?
Veilig.jpg

Veilig wifi'en met VPN

Hoe ontdek je of een wifi-netwerk veilig is?
In de stad, het café of zelfs buiten op het strand. Overal zijn openbare wifi-netwerken te vinden. Dat is ideaal, want je kan op elke plek werken. Maar dit soort netwerken zijn niet overal veilig. Hoe kan je er toch gebruik van maken zonder dat iemand anders meekijkt?
Cybercrime

Groot onderzoek naar zzp'ers en cybercrime van start

10.000 zzp'ers ontvangen brief voor deelname
Deze week start een grootschalig onderzoek naar zzp’ers en cybercrime. 10.000 zzp’ers zijn uitgekozen om hier aan deel te nemen en het is goed mogelijk dat jij één van hen bent.
Cloud4.png

7 tips voor veilig werken in de cloud

Zo is je informatiewolk alleen voor jou toegankelijk
Je wilt je data ook online opslaan, maar bent nog een beetje huiverig? Lees dan hier hoe je veilig en goed voorbereid aan de slag kunt met cloud computing.
Veel zzp'ers staan niet stil bij risico's die je als ondernemer kan oplopen. Wat als er wordt ingebroken, of je wordt gehackt? Lees tips en verhalen van ondernemers in de nieuwste VrijeStijl!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer