accounting-alone-analysis-938963.jpg

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bestaat echt!

De afgelopen weken hebben advocatenkantoren en mkb-bedrijfsadviseurs veel vragen ontvangen van ondernemers over de AVG. Een aantal ondernemers wordt langzaamaan bewust van de noodzaak om actie te ondernemen of hebben zelfs al actie ondernomen. Toch lijken velen van hen nog bezig te zijn met het stellen van vragen als: Waarom deze regelgeving? Waarom zijn wij hierover niet eerder geïnformeerd door bijvoorbeeld de overheid of een branchevereniging? Waarom is er ons geen kant-en-klare en kosteloze oplossing aangereikt?
advice-advise-advisor-7075 (1).jpg

Nog niet klaar voor de AVG? Geen paniek!

Wij kunnen je helpen!
De tijd tikt voor iedere organisatie die nog niet klaar is voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de nieuwe privacywetgeving die op 25 mei 2018 in gaat. Ook voor de eenmanszaak en de zzp’er geldt de AVG!
business-coffee-computer-1080849.jpg

De AVG geldt ook voor jou

De AVG is vanaf 25 mei 2018 van toepassing
De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is vanaf 25 mei 2018 van toepassing. De AVG geldt voor iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt. De AVG geldt dus ook voor de eenmanszaak en de zzp’er. Zorg er dus voor dat ook jouw bedrijfsvoering in overeenstemming is met de AVG!
Win10Pro_B_R.jpg

Voorbereid op privacywetgeving AVG in tien stappen

Voorkom een boete, bescherm de privacy van je klanten
Net gewend aan de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)? Vanaf 25 mei 2018 krijg je te maken met de grote Europese broer: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Leef je die niet na? Dan kun je een torenhoge boete verwachten. Bereid je nu al voor.
Win10Pro_B_L.jpg

Ben jij al klaar voor de AVG?

Je hebt nog maar tot 25 mei 2018
In 2018 maakt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) definitief plaats voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vanaf dat moment geldt in de hele EU dezelfde wetgeving met betrekking tot privacy en de omgang met persoonsgegevens. Wij zetten op een rij wat jij als ondernemer daarover moet weten.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer