shutterstock_317492921.jpg

10 geheimen van WhatsApp

Maak chatten nog gemakkelijker
Iedereen kent de chatservice WhatsApp wel. Maar weet je ook dat je deze app veel meer kunt personaliseren dan je nu waarschijnlijk doet? Zo kun je onder andere de leesbevestiging uitzetten en kun je het dataverbruik fors verminderen.
vast zakelijk nummer.jpg

Hoe regel ik een vast zakelijk telefoonnummer?

Een aantal opties voor jou als zzp'er
Als bedrijf kom je betrouwbaarder en professioneler over wanneer je een vast telefoonnummer hebt. Dan kun je natuurlijk kiezen voor een vaste lijn, maar dat is niet de handigste optie wanneer je vaak op verschillende locaties werkt. Er zijn ook genoeg andere manieren om een vast zakelijk telefoonnummer te regelen. Een aantal opties.
Social1.jpg

Welke social media passen bij jou?

Tips om het juiste platform in te zetten
Kan jij door de bomen het bos nog zien als het gaat om social media? Er zijn ontelbare platformen waar wij ons met z'n allen massaal voor blijven aanmelden. Als zelfstandige zijn social media, mits je deze op de juiste manier gebruikt, een gratis marketinginstrument. Hier vind je een overzicht van de grootste social media platformen en wat je ermee kunt.
Vlog.jpg

Hoe maak je een vlog?

Tips om succesvol te vloggen
Hoor je steeds meer over vloggen? Dat kan kloppen, want vloggen is razend populair. Vloggen is de afkorting van videobloggen. Je schrijft dus niet, maar vertelt jouw verhaal voor de camera. Heb je meer een spreektalent, dan een schrijftalent en wil je in een korte tijd meer luie lezers aan je binden? Zo maak je een succesvolle vlog.
Hetgaatlukken.jpg

Ondernemers hebben meeste moeite met marketing en winst maken

Nederlandse ondernemers zijn veelal positief ingesteld en geloven in hun eigen producten en/of diensten. Bij veel ondernemers ontbreekt het echter aan een goede managementstructuur, de juiste focus en handige tools om deze positieve houding om te zetten in harde resultaten als winst en klanttevredenheid. Hierdoor blijft een groot deel van de potentie onbenut.
AnkeVerbruggen.jpg

Waarom jij niet moet starten met de why

Column Anke Verbruggen | Stel je prioriteiten
Wie kent hem niet, de TEDtalk van Simon Sinek. Simon vertelt ons waarom Apple zo succesvol is. Apple communiceert namelijk niet naar klanten wat ze doen of hoe ze het doen. Ze vertellen klanten waaróm ze het doen. Daarom kopen mensen bij Apple en niet bij de concurrent. Start with the why.
AnkeVerbruggen.jpg

Terug naar de tekentafel: hoe ondernemersgeluk mijn training op z’n kop zette

Column van Anke Verbruggen | Businesscoach
Vorige maand gaf ik mijn online training ‘Meer resultaat in minder tijd: get shit done’ aan zzp’ers. Omdat ik wéét hoe moeilijk het is om alle ballen in de lucht te houden. Om productief te blijven. Om ook met de juiste dingen bezig te zijn, die jouw bedrijf verder helpen.
VS1.png

De nieuwe editie van VrijeStijl is uit!

Vol interviews en tips over marketing voor zzp'ers
Daar is 'ie weer! De nieuwe editie van VrijeStijl magazine gaat over marketing en sales. We spreken met experts over netwerken, pitchen en social media als marketingtool. Daarnaast zetten we de 5 beste van 2015 marketingboeken op een rijtje en spraken we een yogaleraar over 'zen' ondernemen. Al nieuwsgierig? Neem een kijkje!
helma2.jpg

Next level sales voor beginners

Blog van Helma Lensen-Aertssen
Verkopen 2.0, Sales 3.0, Next Level Sales, de mooiste termen vliegen je altijd om de oren als je gaat zoeken naar trainingen of cursussen om te leren hoe je gemakkelijker aan nieuwe klanten kan komen. Allemaal mooie termen voor een en dezelfde bezigheid: leren luisteren. Elke salestraining die jou wat anders leert is bij voorbaat al geen goede training.
pinterest.jpg

Pinterest voor zzp'ers

Hoe gebruik ik Pinterest als zzp'er?
Naast Facebook, Twitter en LinkedIn is Pinterest een erg populair medium. In Nederland zeggen 1,6 miljoen mensen Pinterest te gebruiken, waarvan 261.000 dagelijks. Hoe kun jij daar als zzp'er gebruik van maken? Een overzicht.
Getoond 1 tot 10 van 99. Er zijn meerdere pagina's.
Als ZZP'er ben je vrij maar niet alleen. Wil je eenvoudig in contact komen met collega-zzp'ers en mogelijke opdrachtgevers? Maak en publiceer je gratis MijnZZP-profiel!
Starten als zzp'er en klaar om een ondernemingsplan te schrijven? Download ons gratis sjabloon, makkelijk in te vullen en naar jouw wensen aan te passen.
VrijeStijl magazine staat vol met inspirerende en entertainende verhalen voor zelfstandig ondernemers.

ZZP Servicedesk © 2014-2018. ZZP Servicedesk is onderdeel van Dutch Network Group . Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden