Nieuwsbrief zorg.png

Het MijnZZP+ lidmaatschap voor zzp'ers in de zorg!

De pluspunten van MijnZZP+
ZZP Servicedesk geeft ook zzp'ers in de zorg het gemak van alles op één centraal punt: relevante informatie en concreet advies. Wij zijn er voor de ondernemende zelfstandige zorgprofessional!
business-care-clinic-1282308.jpg

Wat is mijn uurtarief als zzp'er in de zorg?

Het uurtarief is afhankelijk van diverse factoren
De zzp’er in de zorg is natuurlijk, net zoals andere zzp’ers, een ondernemer. De prijs of het uurtarief is een van de belangrijkste bestanddelen van een onderneming. Een hoog tarief kan eventuele opdrachtgevers wegdrijven, een te laag tarief is wellicht minder lucratief. Momenteel werken er meer dan 121.000 zzp’ers in de zorg. Zoals je misschien al weet is er een schreeuwend tekort aan personeel in de zorg. Als gevolg is de concurrentie tussen personeel onderling enorm, dit heeft tot gevolg dat je vaak een hoger tarief kan vragen dan gebruikelijk is!
automobile-black-and-white-business-248539.jpg

Zzp’er in de zorg: hier moet jouw bedrijfsauto aan voldoen

Zorgprofessionals kiezen voor een zuinige bedrijfsauto
Jij wilt als zzp'er in de zorg jouw patiënten en klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Een uitgeruste bedrijfsauto is dan een must. Van het vervoeren van medische benodigdheden tot aan rijdend visitekaartje. Dit zijn de 6 eisen waar jouw bedrijfsauto aan moet voldoen.
adult-care-elderly-748780.jpg

Hoe kan ik als zzp'er verzekerde zorg aanbieden?

Er zijn drie manieren om dit te doen
Als zzp’er in de zorg moet je kennis hebben van de verschillende vormen van financiering van zorgdiensten. Wanneer je als zelfstandig verzorgende of verpleegkundige werkt en cliënten verzekerde zorg aan huis wil bieden, kan dat namelijk op verschillende manieren. Dit kan via een zorgaanbieder, via een overeenkomst met een zorgkantoor of het rechtstreeks werken voor een particulier.
bright-cardiac-cardiology-433267.jpg

Zorgkantoren in Nederland

Een overzicht met alle adressen
Door heel Nederland zijn er zorgkantoren te vinden. Dit zijn zelfstandige zorgkantoren die verantwoordelijk zijn voor de langdurige zorg. Deze instanties zijn vaak verbonden met de grootste zorgverzekeraar ter plaatse. Zij zorgen er dus voor dat al hun cliënten in de regio de juiste langdurige zorg kunnen krijgen.
IKZORG_logo_organisaties_RGB.png

Publiekscampagne IK ZORG begonnen

Actieprogramma om personeelstekorten in de zorg tegen te gaan
Op 1 november 2018 is de campagne ‘Ik Zorg’ van start gegaan. Deze campagne moet er voor zorgen dat meer mensen voor een loopbaan zullen kiezen in de sector zorg en welzijn. Als er nu geen actie ondernomen wordt, zal er in 2022 een tekort zijn aan 125.000 mensen.
action-adult-affection-339620.jpg

Hoe kom ik als zelfstandige zorgprofessional aan cliënten?

Een juiste aanpak is belangrijk
Als zzp’er werken kent vele voordelen, zoals de vrijheid om je eigen uren en tarief te bepalen en het kiezen van je eigen opdrachten. Je bent ondernemer met een eigen bedrijf en dit betekent dat je overal zelf verantwoordelijk voor bent. Het verwerven van je eigen cliënten is hier ook een onderdeel van. Maar hoe pak je dat aan?
Video voorkant.png

Zzp'er in de Zorg Startersavond

Meld je nu gratis aan!
Ben jij van plan om als zzp’er in de zorg te gaan beginnen, of ben je net voor jezelf begonnen? TMI Academy biedt op dinsdag 15 januari de zzp'er in de Zorg Startersavond aan.
tommie signeert boek.png

'Ik vind het belangrijk om een realistisch beeld te geven'

Interview met Tommie Niessen | Tommie in de Zorg
Tommie Niessen werkt als zelfstandig verpleegkundige. Hij schrijft stukjes en vlogt over zijn werk in de zorg, omdat hij vindt dat de zorg wat meer (positieve) aandacht verdient. Bekijk hieronder het interview!
Getoond 1 tot 10 van 16. Er zijn meerdere pagina's.
Ben jij van plan om als zzp’er in de Zorg voor jezelf te gaan beginnen, of ben je net voor jezelf begonnen? TMI Academy biedt op dinsdag 15 januari de zzp'er in de Zorg Startersavond aan. ZZP Servicedesk vertelt je op deze avond alles over de do's en don'ts in de zorg.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2018. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer