shutterstock_281822831.jpg

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Zo maak je een goede start in het nieuwe jaar
Oud en nieuw is voor zelfstandig ondernemers altijd de symbolische afsluiting van een periode. Er wordt een jaar afgesloten en er ligt weer een nieuw fris jaar voor je open, met nieuwe kansen. Ondernemerscoach Bas van Straaten vertelt hoe jij in het nieuwe jaar goed van start gaat.
notebook-1329889-m.jpg

Zelfstandig ondernemen tijdens je studie

Ervaar wat het ondernemerschap inhoudt
Waarom zou je niet al tijdens je opleiding of studie starten als zelfstandige? Jong geleerd is oud gedaan, vertelt het welbekende gezegde. Karina Bliek van Jong Ondernemen sluit zich hier geheel bij aan: ‘‘Ondernemen leer je door het gewoon te doen.’’
image-2014-10-01.jpg

‘Ik maak lingerie met passie en plezier!’

Interview met Sandra Eberg | EB Lingerie
Na achttien jaar lingerie maken als hobby, heeft de creatieve Sandra Eberg (42) in 2013 onder de naam EB Lingerie haar droom waargemaakt. ‘‘Ik wil dat vrouwen zich door mijn lingerie zelfverzekerder voelen’’, vertelt Sandra.
Schermafbeelding 2014-07-10 om 15.07.21.png

'Ik ben anders gaan kijken naar mijn bedrijfsvoering'

Interview met Nina Zwagerman | Deelnemer Your Next Step
De afgelopen drie maanden zijn druk en hectisch geweest voor Nina. Ze is een nieuw bedrijf gestart en is niet meer enkel zzp'er. Dat nieuwe bedrijf runt ze namelijk met twee anderen.
Schermafbeelding 2014-07-10 om 15.05.35.png

'Ik ben me onafhankelijker op gaan stellen'

Interview met Arineke Elsenaar | Deelnemer Your Next Step
Drie maanden geleden begon Arineke aan de Your Next Step campagne. Samen met twee andere zzp'ers heeft zij in deze periode geprobeerd stappen te maken op zakelijk gebied. En dat is gelukt.
Schermafbeelding 2014-07-10 om 14.53.55.png

'Ik heb een heel goede periode gehad'

Interview met Paul van Aarle | Deelnemer Your Next Step
Drie maanden lang hebben wij Paul gevolgd omdat hij deelnam aan de Your Next Step campagne. Door middel van filmpjes en blogs hebben jullie kunnen zien welke ontwikkelingen hij en zijn bedrijf Animeerwaarde hebben doorgemaakt. Donderdag 10 juli is de campagne afgerond en Paul kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen maanden.
Schermafbeelding 2014-07-03 om 09.44.14.png

Veel moeten doen en niets gedaan krijgen

Vlog van Nina Zwagerman | Deelnemer Your Next Step
Nina heeft twee bedrijven, één runt ze alleen en de ander met twee businesspartners. Ze heeft het daardoor erg druk en heeft ondertussen het idee dat ze niets gedaan krijgt. Dankzij een tip van haar echtgenoot heeft ze nu een manier gevonden om het overzicht te houden, prioriteiten te stellen en zo veel werk te verzetten. In haar vlog vertelt ze je hoe ze dit doet.
Schermafbeelding 2014-06-18 om 15.41.38.png

Groeien als zzp'er

Vlog van Nina Zwagerman | Deelnemer Your Next Step
Het gaat heel goed met Nina's onderneming. Zo goed zelfs dat ze inmiddels twee bedrijven heeft. Eén in haar eentje en sinds vandaag één samen met haar businesspartners. Ze vertelt in deze vlog over haar succes.
Schermafbeelding 2014-06-06 om 16.16.11.png

Werken in een gedeeld kantoorpand

De werkplek van Nina Zwagerman | Deelnemer Your Next Step
Nina is begonnen met werken vanuit huis, maar toen haar eerste zoontje geboren werd moest ze op zoek naar iets anders. Ze deelt nu een kantoorpand met andere ondernemers in Limmen, Noord-Holland. Wat ook haar woonplaats is.
Schermafbeelding 2014-06-06 om 09.08.30.png

Een kantoor aan huis

De werkplek van Arineke Elsenaar | Deelnemer Your Next Step
Arineke heeft een prachtig huis aan de rand van de Utrechtse binnenstad. De vier kinderen van haar en haar man zijn het huis uit en een van hun kamers in omgebouwd tot Arineke's kantoor.
Getoond 1 tot 10 van 28. Er zijn meerdere pagina's.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer