Pitchen en presenteren.jpg

5 tips voor een overtuigende PITCH

Zo vertel je wie je bent en waar je goed in bent
De letters van het woord 'pitch' kunnen worden onderverdeeld in een aantal onderwerpen. Aan de hand hiervan geeft Patrick van Gils van TOPpresentaties een aantal bruikbare tips.
Presenteren.jpg

Hoe presenteer ik op de meest professionele manier?

Tips voor een onvergetelijke presentatie
Sommige mensen denken dat een speciaal talent vereist is om presentaties te geven. Niets is echter minder waar. Spreken voor een publiek is iets wat je kunt leren. De voordelen van deze skill zijn groot. Met een presentatie kun je namelijk een onvergetelijke indruk maken, klanten binnenhalen en voor een grote naambekendheid zorgen. Wat zijn nu de geheimen van een goede presentatie?
inbreng bv.jpg

Eenmanszaak inbrengen in een BV met terugwerkende kracht naar 1 januari 2019

Registreer een intentieverklaring vóór 1 oktober 2019
Maak je de overweging om jouw eenmanszaak in te brengen in een besloten vennootschap (BV)? Je kunt dit nog doen met terugwerkende kracht tot 1 januari van dit jaar.
Zelfvertrouwen.jpg

Met zelfvertrouwen ondernemen: 7 tips!

Deze tips helpen je op weg
Succesvol ondernemen, voor veel mensen is het een droom. Er zijn genoeg redenen te bedenken om je eigen bedrijf te starten, maar vaak nog meer om het niet te doen. Laat jezelf niet weerhouden van alle beren op de weg. Jaag ze de berm in en ga de spinsels in je hoofd te lijf. Ondernemen kun je (leren), nu alleen nog wat lef.
Ingemar.png

Zorg-zzp’er Ingemar: ‘Kwaliteit staat voorop’

Interview met zzp'er in de zorg Ingemar
Het aantal zelfstandige ondernemers blijft groeien, en dat is maar goed ook, want het tekort aan zorgpersoneel houdt aan. Wij spraken Ingemar Emanuel, een zelfstandige operatieassistent. Hij is inmiddels al zeven jaar zzp’er en vertelt zijn visie op het ondernemerschap en wat zijn beroep zo mooi maakt.
adult-agreement-business-1089549.jpg

Wat heeft een opdrachtgever van je nodig?

Welke documenten zijn verplicht om aan de slag te kunnen?
Als zelfstandig ondernemer val je niet onder de arbeidsvoorwaarden van een organisatie. Immers er is geen sprake van een arbeidsovereenkomst. Je hoeft dus geen arbeidscontract te tekenen, maar het is wel belangrijk om een aantal zaken vast te leggen. Daarnaast kan het zijn dat de opdrachtgever om een aantal documenten vraagt. Welke informatie en documenten zijn verplicht om aan de slag te kunnen?
adults-casual-cellphone-1413653.jpg

De 4 beste zakelijke smartphones van het moment

Welke telefoon kun je zakelijk het beste gebruiken?
Bijna wekelijks verschijnen er nieuwe smartphones, wat het lastig maakt om een zakelijke smartphone uit te kiezen. We helpen je een handje door de top vier favoriete zakelijke smartphones van het moment uit te lichten, in willekeurige volgorde.
shutterstock_144792676.jpg

Hoe ervaar jij de regeldruk?

Kamerleden willen weten hoe (zelfstandig) ondernemers regeldruk ervaren
Het terugdringen en verbeteren van regels bespaart ondernemers en bedrijven tijd en geld. Kamerleden van de commissie voor Economische Zaken en Klimaat (EZK) willen weten hoe de regeldruk nu wordt ervaren en wat er beter kan. Daarom heeft de commissie ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb), zzp’ers en starters opgeroepen om hun ervaringen te delen.
Logo_spectrum_versie_300dpi_2011_09_23_drukker_binary_1409.jpg

Ondernemers: bescherm uw intellectueel eigendom!

Blog van Menno Jansen | Spectrum Advocaten, kennispartner van ZZP Servicedesk
Ondernemers hebben dagelijks te maken met intellectuele eigendomsrechten. Iedere onderneming voert immers één of meerdere namen en heeft derhalve te maken met de Handelsnaamwet. Veel ondernemers maken tegenwoordig gebruik van het medium “internet”. Ook dan hebben zij te maken met intellectuele eigendomsrechten.
shutterstock_140404582.jpg

Aantal zzp'ers in zorg groeit met 1.000 inschrijvingen per maand

In 2018 al ruim 120.000 zzp'ers met een zorgfunctie ingeschreven bij KvK
Op dinsdag 21 augustus werd er in de uitzending van Nieuwsuur aandacht besteed aan het groeiende aantal zzp’ers in de zorg. Als gevolg van de personeelstekorten in de zorg, stijgt de werkdruk bij het personeel. Ze moeten harder werken op onregelmatige tijden, tegen een niet al te hoog salaris. Steeds meer zorgmedewerkers kiezen er daarom voor hun baan op te zeggen en verder te gaan als zelfstandige.
Getoond 1 tot 10 van 157. Er zijn meerdere pagina's.
Leer jouw nieuwe heldere en overtuigende pitch in een handomdraai. De masterclass bestaat uit veel interactie en direct toepasbare praktijktips en -tricks.
Doe de gratis test en ontdek via 8 statements hoe goed jij je boekhouding op orde hebt!
In de top 5 van belangrijkste obstakels voor MKB-ers zorgen onbetaalde nota’s voor de grootste onrust. Lees meer!
Als ZZP'er ben je zelf verantwoordelijk voor het sturen van een nette en overzichtelijke factuur. ZZP Servicedesk heeft een voorbeeld opgesteld, dat jij kunt gebruiken en aanpassen naar jouw wensen en huisstijl.
Je administratie bijhouden is niet de leukste klus, maar wel noodzakelijk. Je kunt het jezelf makkelijker maken door online te gaan boekhouden. In dit whitepaper lees je daar alles over.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer