spotcap logo.png

Spotcap

Kennispartner op het gebied van eenvoudig zakelijk krediet
Betrouwbaar en snel zakelijke kredieten tot €100.000. Spotcap wil ondernemers die meer dan één jaar actief zijn in staat stellen om door middel van een snelle en flexibele financiering de groei van hun bedrijf te stimuleren.

Juridisch advies voor jouw onderneming
HelloLaw gelooft dat er nogal wat anders kan in de juridische wereld. Lagere kosten, maar vooral duidelijkheid. Praktisch en begrijpelijk juridisch advies waar je écht iets aan hebt.

Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient voor energie, verzekeringen, internet & tv en lenen. Dat vinden we niet alleen. Die regelen we ook graag voor je. We zijn met recht een van de grootste onafhankelijke vergelijkingssites van Nederland. Daarom kunnen we deals voor je regelen die je nergens anders krijgt. Zelfs niet bij de leverancier of aanbieder zelf. Vergelijk met 1 klik eenvoudig de markt, kijk hoeveel je kunt besparen en stap direct probleemloos over. Gemiddeld levert dat al snel honderden euro’s op. Tja, Website van het Jaar word je niet zomaar. Twee jaar achter elkaar.

HPOveral kunnen werken maar nu ook veilig.
Je hebt als zzp'er een druk leven. Hoe fijn is het als je tijdens het reizen nog wat aan je administratie kan werken? Met de NS-Business Card speciaal voor zzp'ers kan je met één kaart je treinreizen en andere NS-diensten regelen. Geen gedoe, alles komt op één factuur.

ZZP Servicedesk © 2014-2018. ZZP Servicedesk is onderdeel van Dutch Network Group . Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden