jGBuIH8R_400x400.jpg

Hellocars

Kennispartner op het gebied van mobiliteit en leasing
Hellocars helpt jou met alles rondom zakelijk leasen. Dat begint bij de zoektocht naar jouw perfecte bedrijfsauto. Van het juiste model tot aan de beste businrichting.
erisietsmisgegaan-300x300.jpg

ZZP Servicedesk gaat een samenwerking aan met Erisietsmisgegaan.nl!

MijnZZP+ leden voldoen hiermee automatisch aan de eisen die de Wkkgz stelt
De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) is vanaf 1 januari 2016 van start gegaan. Het doel van de Wkkgz is om de rechtspositie van een cliënt te verbeteren. Klachten over een zorgverlener moeten beter én sneller aangepakt worden. Zzp’ers die zorg verlenen, zijn verplicht om een klachtenregeling in te stellen een klachtenfunctionaris in te schakelen en aangesloten te zijn bij een geschilleninstantie.
Logo-e1434618306253.png

Cramer Accountants en Belastingadviseurs

Kennispartner op accountancy en fiscaal gebied
Cramer Accountants & Belastingadviseurs ondersteunt ondernemers bij wat zij het liefst doen: kansen zoeken en benutten, uitdagingen aangaan, kortom: ondernemen.
Logo_spectrum_versie_300dpi_2011_09_23_drukker_binary_1409.jpg

Spectrum Advocaten

Kennispartner op juridisch gebied
Als ondernemer krijg je te maken met uiteenlopende juridische vraagstukken. Sommige eenvoudig, sommige complex. Als juridisch specialist staat Spectrum Advocaten je graag met raad en daad bij.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer