Positief.jpg

Zzp’ers positiever dan ooit over financiële situatie

Plus: 6 tips om jouw financiën in 2020 verder te verbeteren
Grote kans dat je als zzp’er tijdens deze feestmaand de tijd neemt om terug te blikken op je resultaten van het afgelopen kalenderjaar. Voor veel zzp’ers zal deze terugblik een reden zijn om een extra wijntje open te trekken: nog nooit was de stemming over de eigen financiën onder zzp’ers zo positief. Dat blijkt uit nieuwe analyses van het CBS en TNO. In dit artikel lees je waar deze positiviteit vandaan komt en geven we je enkele praktische tips om jouw financiën in 2020 verder te verbeteren.
voice search.jpg

Hoe maak je je site vindbaar met voice search?

Hoe je gebruikmaakt van slimme assistenten en luidsprekers | Argeweb
Slimme assistenten en slimme luidsprekers, ze geven steeds meer mensen het antwoord op hun vragen. Met die apparaten zoeken mensen op een andere manier dan 'gewoon' via Google. Bovendien is het eerste zoekresultaat nóg belangrijker dan bij zoeken via het web. Hoe zorg je dat je website wordt gevonden via voice search?
Pitchen en presenteren.jpg

5 tips voor een overtuigende PITCH

Zo vertel je wie je bent en waar je goed in bent
De letters van het woord 'pitch' kunnen worden onderverdeeld in een aantal onderwerpen. Aan de hand hiervan geeft Patrick van Gils van TOPpresentaties een aantal bruikbare tips.
Opvallende website.jpg

Zo valt jouw website in de smaak bij opdrachtgevers

Concurrenten kunnen azen op dezelfde opdrachten
Je hebt de knoop doorgehakt en gaat voortaan als zelfstandige door het werkzame leven. De voorbereidingen kunnen beginnen. Inschrijven bij de Kamer van Koophandel en natuurlijk een eigen website. Als jouw concurrenten azen op dezelfde opdrachten, hoe zorg je er dan voor dat jouw website opvalt bij de opdrachtgevers?
Getoond 1 tot 5 van 221. Er zijn meerdere pagina's.
Leer jouw nieuwe heldere en overtuigende pitch in een handomdraai. De masterclass bestaat uit veel interactie en direct toepasbare praktijktips en -tricks.
Marketing is de sleutel tot ondernemerssucces. Maar hoe pak je het aan? Met een concreet plan natuurlijk. Maar vooral door eerst eens goed na te denken over je doelen als zelfstandig ondernemer. In dit whitepaper vind je handvatten voor slimme marketing nieuwe stijl, vol tips van ondernemers en experts!
Gebruik dit canvas om trends die van toepassing zijn op jouw branche inzichtelijk te maken. Op welke trends kun jij met jouw product of dienst inhaken?
Je weet hoe leuk het is om bij je klant te scoren met een slimme datum voor een mailing of marketing actie. Download nu deze handige contentkalender.
Hoe ziet het MKB in Nederland eruit? Hoe is dat verdeeld per sector, per provincie, per aantal medewerkers? Agency No9 zocht het voor je uit, en presenteert je het MKB in beeld 2018!
Hoe vind je opdrachtgevers via LinkedIn? Welke studie studiekosten kun je wel of niet aftrekken? En hoe houd je een goede balans tussen werk en privé? Antwoorden lees je in het nieuwe VrijeStijl Magazine!
De eerste editie van VrijeStijl Magazine van 2016 staat in het teken van Marketing & Verkoop en staat vol met interviews, inspirerende verhalen en tips op het gebied van marketing en sales.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer