Opvallende website.jpg

Zo valt jouw website in de smaak bij opdrachtgevers

Concurrenten kunnen azen op dezelfde opdrachten
Je hebt de knoop doorgehakt en gaat voortaan als zelfstandige door het werkzame leven. De voorbereidingen kunnen beginnen. Inschrijven bij de Kamer van Koophandel en natuurlijk een eigen website. Als jouw concurrenten azen op dezelfde opdrachten, hoe zorg je er dan voor dat jouw website opvalt bij de opdrachtgevers?
Bemiddeling.jpg

Als zzp'er opdrachten verkrijgen via bemiddeling

Hoe gaat dit in zijn werk?
Hoewel het als zzp’er vaak gunstiger is om opdrachtgevers rechtstreeks binnen te halen en te factureren, doen veel dit ook middels een bemiddelingsbureau. Het aantal bemiddelingsbureaus waar zzp’ers terecht kunnen voor een opdracht stijgt aanzienlijk. Veel zzp’ers gebruiken of hebben weleens een bureau gebruikt om een opdracht binnen te halen en sommigen zijn zelfs geheel afhankelijk van de tussenkomst van zo’n bureau. Hoe gaat het werken via bemiddeling precies in zijn werk?
Carwrap.jpg

Zakelijke leaseauto bestickeren, mag dat?

Het verschil tussen financial en operational lease
Als je een auto van de zaak hebt, kun je doormiddel van het bestickeren, reclame maken voor jouw bedrijf. Jouw auto verandert in een rijdend visitekaartje. Maar hoe zit dat als je een leaseauto hebt? Mag je dit dan wel?
blur-blurred-background-communication-908287.jpg

Zo vind je het beste theme voor WordPress

Bepaal hoe jouw website er uit komt te zien
WordPress beschikt over themes of templates waarmee je het uiterlijk van je website met een paar muisklikken volledig kunt aanpassen. Met duizenden themes die voor het grootste deel gratis zijn, is het aanbod overweldigend. Hoe kies je uit die zee van thema’s de beste voor jouw website en doelgroep?
caucasian-woman-with-invoice-bills-PW6PDBS (1).jpg

Zo check je jouw klant of leverancier op kredietwaardigheid

Advertorial
Mooi nieuws! Je hebt een nieuwe deal gesloten. Maar je wilt wel zeker zijn dat je klant gaat betalen. Of dat je leverancier de bestelde spullen levert. Gebruik vanaf nu de rapporten van Go Trade om in te schatten of dit ook gebeurt.
Getoond 1 tot 5 van 217. Er zijn meerdere pagina's.
Marketing is de sleutel tot ondernemerssucces. Maar hoe pak je het aan? Met een concreet plan natuurlijk. Maar vooral door eerst eens goed na te denken over je doelen als zelfstandig ondernemer. In dit whitepaper vind je handvatten voor slimme marketing nieuwe stijl, vol tips van ondernemers en experts!
Gebruik dit canvas om trends die van toepassing zijn op jouw branche inzichtelijk te maken. Op welke trends kun jij met jouw product of dienst inhaken?
Je weet hoe leuk het is om bij je klant te scoren met een slimme datum voor een mailing of marketing actie. Download nu deze handige contentkalender.
Hoe ziet het MKB in Nederland eruit? Hoe is dat verdeeld per sector, per provincie, per aantal medewerkers? Agency No9 zocht het voor je uit, en presenteert je het MKB in beeld 2018!
Hoe vind je opdrachtgevers via LinkedIn? Welke studie studiekosten kun je wel of niet aftrekken? En hoe houd je een goede balans tussen werk en privé? Antwoorden lees je in het nieuwe VrijeStijl Magazine!
De eerste editie van VrijeStijl Magazine van 2016 staat in het teken van Marketing & Verkoop en staat vol met interviews, inspirerende verhalen en tips op het gebied van marketing en sales.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer