MKB in Beeld 2018 ZZP SD.png

Het MKB in Beeld

Jouw doelgroep in beeld gebracht
Als zzp'er wil jij klanten. Richt je je op MKB'ers, ofwel de zakelijke markt? Dan hebben we iets voor je: het MKB in Beeld 2018!
Jelle Drijver en Willem Overbosch Toptrends voor ondernemers.jpeg

Wat is nou hipper? Vloggen of gevlogd worden?

Heb je een verhaal te vertellen? Doe het in beeld
Tja, het is geen Shakespeare maar wel eentje om over na te denken. Hoeveel zelfstandigen schrijven niet een boek, vertellen een verhaal, willen gelezen of gehoord worden. Als je dan eenmaal je verhaal op papier hebt staan dan is het nog zaak om gehoord te worden. Je wil graag dat je klanten je gaan vinden. Maar dat valt lang niet altijd mee. Dat weet ik maar al te goed. Maar heb je er al eens over nagedacht iemand anders jouw te laten helpen jouw verhaal te vertellen? 'Gevlogd' worden is hipper dan hip!
Ondernemerskalender 2018.png

De Ondernemerskalender 2018 met handige inhaakmomenten

Scoren bij je opdrachtgever met moment marketing
Hoe kun je nou snel je toegevoegde waarde laten zien bij een opdrachtgever? Nou door te denken als een ondernemer natuurlijk, want dat ben jij wel en zij vaak niet. Door dat 'omdenken' biedt je vaak al meerwaarde. Als het gaat om het bedenken van handige data voor communicatie bijvoorbeeld zijn er vele momenten in een jaar die je kunt pakken. Maar je moet ze steeds opzoeken. Herken je dat? Ik ook. En daar om heb ik wat slims voor je bedacht. Nieuwsgierig?
MKB Servicedes kerstapkkettenonderzoek 2017.png

Kerstapakkettenonderzoek 2017

Denk jij aan je opdrachtgever of hij aan jou?
Wat doe jij dit jaar met kerst? Denk jij aan je opdrachtgever of verwacht jij dat je wat krijgt? Je kunt natuurlijk ook je voordeel doen en iemand even verassen met een tip. Niet iedereen heeft immers een goed idee.
opdrachtgeversverklaring.jpg

Wet DBA definitief van de baan | Leve de opdrachtgeversverklaring

Minimumtarief voor zzp'ers
Zzp'ers kunnen opgelucht ademhalen. Rutte III zet een streep door de gehekelde wet DBA. Hiervoor in de plaats komt een nieuwe wet die zzp'ers en opdrachtgevers zekerheid moet geven of er wel of geen sprake is van een dienstverband.
Getoond 1 tot 5 van 208. Er zijn meerdere pagina's.
Marketing is de sleutel tot ondernemerssucces. Maar hoe pak je het aan? Met een concreet plan natuurlijk. Maar vooral door eerst eens goed na te denken over je doelen als zelfstandig ondernemer. In dit whitepaper vind je handvatten voor slimme marketing nieuwe stijl, vol tips van ondernemers en experts!
Gebruik dit canvas om trends die van toepassing zijn op jouw branche inzichtelijk te maken. Op welke trends kun jij met jouw product of dienst inhaken?
Je weet hoe leuk het is om bij je klant te scoren met een slimme datum voor een mailing of marketing actie. Download nu deze handige contentkalender.
Hoe ziet het MKB in Nederland eruit? Hoe is dat verdeeld per sector, per provincie, per aantal medewerkers? Agency No9 zocht het voor je uit, en presenteert je het MKB in beeld 2018!
Hoe vind je opdrachtgevers via LinkedIn? Welke studie studiekosten kun je wel of niet aftrekken? En hoe houd je een goede balans tussen werk en privé? Antwoorden lees je in het nieuwe VrijeStijl Magazine!
De eerste editie van VrijeStijl Magazine van 2016 staat in het teken van Marketing & Verkoop en staat vol met interviews, inspirerende verhalen en tips op het gebied van marketing en sales.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2018. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer