shutterstock_519872152.jpg

KvK Startersdag

Stel ons jouw vragen!
Op zaterdag 30 juni vindt de Kamer van Koophandel (KvK) Startersdag plaats. Deze dag staat in het teken van informatie en inspiratie voor ondernemers; of je nou starter of al langere tijd ondernemer bent.
advice-advise-advisor-7075 (1).jpg

Nog niet klaar voor de AVG? Geen paniek!

Wij kunnen je helpen!
De tijd tikt voor iedere organisatie die nog niet klaar is voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de nieuwe privacywetgeving die op 25 mei 2018 in gaat. Ook voor de eenmanszaak en de zzp’er geldt de AVG!
Jelle Drijver en Willem Overbosch Toptrends voor ondernemers1.jpeg

Abonnementiseren van je dienstverlening en andere Toptrends in 50 minuten

Toptrends voor ondernemers de Top 54 Managementboek van het jaar 2018
Onlangs had Jelle Drijver een heel leuk interview met Willem Overbosch Opgenomen in het bruine cafe van ZZP Servicedesk in een relaxte setting. Met de dobbelsteen in de hand liepen ze door het boek Toptrends voor ondernemers heen. Het hele interview is beschikbaar als video, podcast (lekker voor in de auto als je een ritje van 50 minuten hebt) en daarnaast ook nog helemaal na te lezen als transcript op de website van Jelle Drijver.
Pricewise-energie-vergelijken.jpg

De beste werkomstandigheden in huis creëren

Werk je thuis? Zó kun je je beter concentreren!
Ben je zzp'er, dan is de kans groot dat je veel aan huis werkt. Aan de ene kant is dat natuurlijk fijn, maar het heeft ook een nadeel. Het is in je eigen huis namelijk vaak een stuk lastiger om je goed te concentreren. Hoe zorg je ervoor dat je thuis de beste werkomstandigheden creëert?
shutterstock_564353764.jpg

(Prijs-)Druk-druk-druk

Nooit ‘zomaar’ zakken met je prijs!
Je bent zzp’er en je bent lekker druk. Maar hoe ga je om met prijsdruk? Wat is het eigenlijk en hoe ontstaat het? En vooral, wat kun je ertegen doen? In elk geval: zorg ervoor dat er met je dienst/product extra’s meekomen zodat het niet meer te vergelijken is met aanbod van je concurrent. En nooit zomaar zakken!
Getoond 1 tot 5 van 425. Er zijn meerdere pagina's.
In september 2017 is het boek van Willem Overbosch, oprichter van MKB Servicedesk verschenen: TopTrends voor Ondernemers. Door de praktische vertaling te maken van maatschappelijke en digitale ontwikkelingen in kansen en bedreigingen geven ze richting aan de manier waarop ondernemers de Toptrends kunnen signaleren en toepassen op hun eigen bedrijf.
Veel zzp'ers staan niet stil bij risico's die je als ondernemer kan oplopen. Wat als er wordt ingebroken, of je wordt gehackt? Lees tips en verhalen van ondernemers in de nieuwste VrijeStijl!
Het is tijd om vooruit te blikken naar komend jaar. Weet jij al wat de ondernemerstrends zijn en hoe je ze kunt toepassen? Lees hier alles over de trends!
Vroeger ging je als ondernemer standaard naar de bank als je extra geld nodig had. Nu is de situatie anders. Sinds de kredietcrisis moeten banken vaker nee verkopen. Gelukkig komen er steeds meer alternatieven bij om je bedrijf te financieren. Welke? Dat lees je in dit whitepaper.
Wil jij je kennis met anderen delen, je collega-zelfstandigen op weg helpen én jezelf profileren? Word een van onze bloggers!

ZZP Servicedesk © 2014-2018. ZZP Servicedesk is onderdeel van Dutch Network Group . Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden