image-2018-07-10 (2).png

Als zzp'er succesvol naar MKB onderneming

Pieter Broekema, Co-Founder van Sensorfact geeft tips
Veel zelfstandig ondernemers hebben de ambitie om te groeien, maar hoe zorg je ervoor dat je eenmanszaak succesvol uitbreidt? Pieter Broekema, co-founder van Sensorfact, heeft deze overstap twee jaar geleden gemaakt. Broekema is in 2014 begonnen als zelfstandig ondernemer en richtte Dexter Energy Services B.V. op, welke grote bedrijven helpt actief deel te nemen aan de energie transitie. Na twee jaar advies geven op het gebied van energie kwam hij erachter dat er vraag was naar een meetsysteem dat het energieverbruik in kaart brengt én besparing mogelijk maakt. Broekema kwam in contact met ENGIE S.A. en dook de techniek in. Dit leidde tot een joint venture tussen ENGIE S.A. en Dexter Energy Services B.V. en eind 2016 ontstond Sensorfact. Inmiddels is Sensorfact uitgegroeid tot een team van 12 man en hebben zij 73 betalende klanten, waaronder Schiphol, Albert Heijn en Heineken. Pieter vertelt over het pad dat hij bewandeld heeft en wat volgens hem de sleutels tot succes zijn.
shutterstock_519872152.jpg

KvK Startersdag

Stel ons jouw vragen!
Op zaterdag 30 juni vindt de Kamer van Koophandel (KvK) Startersdag plaats. Deze dag staat in het teken van informatie en inspiratie voor ondernemers; of je nou starter of al langere tijd ondernemer bent.
advice-advise-advisor-7075 (1).jpg

Nog niet klaar voor de AVG? Geen paniek!

Wij kunnen je helpen!
De tijd tikt voor iedere organisatie die nog niet klaar is voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de nieuwe privacywetgeving die op 25 mei 2018 in gaat. Ook voor de eenmanszaak en de zzp’er geldt de AVG!
Jelle Drijver en Willem Overbosch Toptrends voor ondernemers1.jpeg

Abonnementiseren van je dienstverlening en andere Toptrends in 50 minuten

Toptrends voor ondernemers de Top 54 Managementboek van het jaar 2018
Onlangs had Jelle Drijver een heel leuk interview met Willem Overbosch Opgenomen in het bruine cafe van ZZP Servicedesk in een relaxte setting. Met de dobbelsteen in de hand liepen ze door het boek Toptrends voor ondernemers heen. Het hele interview is beschikbaar als video, podcast (lekker voor in de auto als je een ritje van 50 minuten hebt) en daarnaast ook nog helemaal na te lezen als transcript op de website van Jelle Drijver.
Pricewise-energie-vergelijken.jpg

De beste werkomstandigheden in huis creëren

Werk je thuis? Zó kun je je beter concentreren!
Ben je zzp'er, dan is de kans groot dat je veel aan huis werkt. Aan de ene kant is dat natuurlijk fijn, maar het heeft ook een nadeel. Het is in je eigen huis namelijk vaak een stuk lastiger om je goed te concentreren. Hoe zorg je ervoor dat je thuis de beste werkomstandigheden creëert?
Getoond 1 tot 5 van 426. Er zijn meerdere pagina's.
Waar moet je op letten als je je werk in het buitenland gaat doen? Wat wij in Nederland normaal vinden kan elders not done zijn. We hebbende do’s and don’ts van verschillende landen voor je op een rij gezet.
Marketing is de sleutel tot ondernemerssucces. Maar hoe pak je het aan? Met een concreet plan natuurlijk. Maar vooral door eerst eens goed na te denken over je doelen als zelfstandig ondernemer. In dit whitepaper vind je handvatten voor slimme marketing nieuwe stijl, vol tips van ondernemers en experts!
Wil jij ook profiteren van het beste van twee werelden? Lees de ultieme bespaartip!
In de top 5 van belangrijkste obstakels voor MKB-ers zorgen onbetaalde nota’s voor de grootste onrust. Lees meer!
Veel zzp'ers staan niet stil bij risico's die je als ondernemer kan oplopen. Wat als er wordt ingebroken, of je wordt gehackt? Lees tips en verhalen van ondernemers in de nieuwste VrijeStijl!
Vroeger ging je als ondernemer standaard naar de bank als je extra geld nodig had. Nu is de situatie anders. Sinds de kredietcrisis moeten banken vaker nee verkopen. Gelukkig komen er steeds meer alternatieven bij om je bedrijf te financieren. Welke? Dat lees je in dit whitepaper.
Wil jij je kennis met anderen delen, je collega-zelfstandigen op weg helpen én jezelf profileren? Word een van onze bloggers!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2018. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer