Presenteren.jpg

Hoe presenteer ik op de meest professionele manier?

Tips voor een onvergetelijke presentatie
Sommige mensen denken dat een speciaal talent vereist is om presentaties te geven. Niets is echter minder waar. Spreken voor een publiek is iets wat je kunt leren. De voordelen van deze skill zijn groot. Met een presentatie kun je namelijk een onvergetelijke indruk maken, klanten binnenhalen en voor een grote naambekendheid zorgen. Wat zijn nu de geheimen van een goede presentatie?
adult-boardroom-chairs-1181304.jpg

GRATIS workshop op 28 januari: De noodzakelijke juridische kennis voor de zzp’er

Dinsdag 28 januari 2020 in Haarlem. Meld je nu aan!
Legally SMART is een interactieve workshop waarbij je vanuit een juridisch perspectief naar jouw bedrijf gaat kijken.
Zorg handige tips.jpg

De zorgdriehoek bij het pgb

Waar sta jij als zzp’er?
Er zijn zorgvragers die een persoonsgebonden budget (pgb) ontvangen van de overheid. Hiermee kunnen zij zelf de zorg en de zorgaanbieder ‘inkopen’. Bij een klein aantal zorgvragers bestaat het idee dat een zzp’er niet hoeft te rapporteren, geen zorgdossier heeft en incidenten niet hoeft te melden. Er is zelfs een kleine groep die dit probeert te verbieden. Het is belangrijk te weten wat jouw positie is in deze zogenoemde zorgdriehoek. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je onder toezicht van de inspectie komt te staan. Maar hoe ziet zo’n zorgdriehoek er uit?
Zorg handige tips.jpg

3 handige tips voor de startende zzp’er in de zorg

Weet wat je te wachten staat
Het liefst sta je vandaag nog ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als zzp’er in de zorg. Maar ben je wel goed voorbereid? Meer dan de helft van de zzp’ers in de zorg komt er na inschrijving achter dat ze eigenlijk niet precies weten wat ze moeten regelen. Deze bruikbare tips helpen je goed op weg.
Inge en Laurie.jpg

ZZP Interest: ZZP Verpleegkundige Inge

Een bijzondere band tussen verpleegkundige en haar cliënt
De redacteuren van ZZP Servicedesk volgen verpleegkundige Inge, die op bezoek gaat bij haar cliënt Laurie. Laurie heeft de ziekte van Lyme. Ondanks het zware proces en de behandelingen, hebben Inge en Laurie ontzettend veel lol samen.
Getoond 1 tot 5 van 438. Er zijn meerdere pagina's.
Alle feiten over de zzp'er op een rij. Download hier!
Waar moet je op letten als je je werk in het buitenland gaat doen? Wat wij in Nederland normaal vinden kan elders not done zijn. We hebbende do’s and don’ts van verschillende landen voor je op een rij gezet.
Marketing is de sleutel tot ondernemerssucces. Maar hoe pak je het aan? Met een concreet plan natuurlijk. Maar vooral door eerst eens goed na te denken over je doelen als zelfstandig ondernemer. In dit whitepaper vind je handvatten voor slimme marketing nieuwe stijl, vol tips van ondernemers en experts!
Wil jij ook profiteren van het beste van twee werelden? Lees de ultieme bespaartip!
In de top 5 van belangrijkste obstakels voor MKB-ers zorgen onbetaalde nota’s voor de grootste onrust. Lees meer!
Veel zzp'ers staan niet stil bij risico's die je als ondernemer kan oplopen. Wat als er wordt ingebroken, of je wordt gehackt? Lees tips en verhalen van ondernemers in de nieuwste VrijeStijl!
Vroeger ging je als ondernemer standaard naar de bank als je extra geld nodig had. Nu is de situatie anders. Sinds de kredietcrisis moeten banken vaker nee verkopen. Gelukkig komen er steeds meer alternatieven bij om je bedrijf te financieren. Welke? Dat lees je in dit whitepaper.
Wil jij je kennis met anderen delen, je collega-zelfstandigen op weg helpen én jezelf profileren? Word een van onze bloggers!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer