Video voorkant.png

Zzp'er in de Zorg Startersavond

Meld je nu gratis aan!
Ben jij van plan om als zzp’er in de zorg te gaan beginnen, of ben je net voor jezelf begonnen? TMI Academy biedt op dinsdag 15 januari de zzp'er in de Zorg Startersavond aan.
8684357436a9b8a5e02ec0b18bfb61d8.jpg

Succesverhaal: groeien als jonge zzp'er

Interview met Wouter Twisk | oprichter en eigenaar JouwWeb
Op 15 jarige leeftijd werd Wouter Twisk, oprichter en eigenaar van JouwWeb, teruggestuurd door de Kamer van Koophandel omdat hij te jong was om zich in te schrijven. Op zijn 16e verjaardag kon hij zich inschrijven in het Handelsregister en beginnen met ondernemen als zzp’er. Na het maken van (voetbal)websites, verhandelen van domeinnamen en het beheren van veel internetconcepten is hij gegroeid van zzp’er tot succesvolle MKB-ondernemer en is volop bezig met het runnen van zijn bedrijf.
34484047_2165835190098326_2130998476891226112_n.jpg

‘Een onderneming draait om passie en niet om geld’

Interview met Charlene ter Beek (Leena) | BADASS Magazine
Je hoort en ziet de term ‘digital nomad’ steeds vaker voorbij komen. De vrijheid om als zelfstandige ondernemer overal ter wereld te werken kan een groot pluspunt zijn, maar kan ook valkuilen met zich meebrengen. Leena ter Beek van BADASS magazine, een online magazine over zelfliefde, valt sinds 2017 in de categorie digital nomad. Zij heeft vorig jaar de keuze gemaakt om samen met haar vriend te verhuizen naar het Indonesische eiland Bali. Vanaf dat moment is haar leven als zelfstandig ondernemer compleet veranderd.
Logo_spectrum_versie_300dpi_2011_09_23_drukker_binary_1409.jpg

Ondernemers: bescherm uw intellectueel eigendom!

Blog van Menno Jansen | Spectrum Advocaten, kennispartner van ZZP Servicedesk
Ondernemers hebben dagelijks te maken met intellectuele eigendomsrechten. Iedere onderneming voert immers één of meerdere namen en heeft derhalve te maken met de Handelsnaamwet. Veel ondernemers maken tegenwoordig gebruik van het medium “internet”. Ook dan hebben zij te maken met intellectuele eigendomsrechten.
Getoond 1 tot 5 van 431. Er zijn meerdere pagina's.
Ben jij van plan om als zzp’er in de Zorg voor jezelf te gaan beginnen, of ben je net voor jezelf begonnen? TMI Academy biedt op dinsdag 15 januari de zzp'er in de Zorg Startersavond aan. ZZP Servicedesk vertelt je op deze avond alles over de do's en don'ts in de zorg.
Alle feiten over de zzp'er op een rij. Download hier!
Waar moet je op letten als je je werk in het buitenland gaat doen? Wat wij in Nederland normaal vinden kan elders not done zijn. We hebbende do’s and don’ts van verschillende landen voor je op een rij gezet.
Marketing is de sleutel tot ondernemerssucces. Maar hoe pak je het aan? Met een concreet plan natuurlijk. Maar vooral door eerst eens goed na te denken over je doelen als zelfstandig ondernemer. In dit whitepaper vind je handvatten voor slimme marketing nieuwe stijl, vol tips van ondernemers en experts!
Wil jij ook profiteren van het beste van twee werelden? Lees de ultieme bespaartip!
In de top 5 van belangrijkste obstakels voor MKB-ers zorgen onbetaalde nota’s voor de grootste onrust. Lees meer!
Veel zzp'ers staan niet stil bij risico's die je als ondernemer kan oplopen. Wat als er wordt ingebroken, of je wordt gehackt? Lees tips en verhalen van ondernemers in de nieuwste VrijeStijl!
Vroeger ging je als ondernemer standaard naar de bank als je extra geld nodig had. Nu is de situatie anders. Sinds de kredietcrisis moeten banken vaker nee verkopen. Gelukkig komen er steeds meer alternatieven bij om je bedrijf te financieren. Welke? Dat lees je in dit whitepaper.
Wil jij je kennis met anderen delen, je collega-zelfstandigen op weg helpen én jezelf profileren? Word een van onze bloggers!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2018. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer