cheerful-colleagues-digital-device-1432942.jpg

Stage: online marketing & communicatie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e)!
ZZP Servicedesk is hét online platform voor ondernemende zzp’ers. Wij zijn de vraagbaak als het gaat over het zzp-schap. Wij weten wat er leeft in ondernemend Nederland en met een team van specialisten werken we elke dag hard aan het creëren van interessante en relevante content, strategieën en campagnes voor onze doelgroep(en). We zetten hier verschillende middelen voor in. Zowel online (website, community, social media, nieuwsbrieven) als offline (events, kennissessies, workshops). Onze missie? Zzp’ers ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun onderneming.

Privacyverklaring en cookiebeleid

Privacyverklaring en cookiebeleid ZZP Servicedesk
Deze privacyverklaring is van toepassing op de website www.zzpservicedesk.nl (hierna ook te noemen 'deze website') van ZZP Servicedesk.nl B.V. (hierna ook te noemen ZZP Servicedesk "wij","ons" of "onze").
Columnschrijven.jpg

Hoe maak ik een column of vlog voor ZZP Servicedesk?

Richtlijnen voor columnisten en vloggers
Wie weet beter wat een zelfstandig professional bezighoudt dan jij? Daarom zijn wij altijd op zoek naar zzp'ers die willen schrijven of vloggen over hun ervaringen. Wil jij je kennis met anderen delen en je collega-zelfstandigen op weg helpen? Begin dan met het schrijven van een column of videobloggen! Ben je geen zzp'er, maar expert op een gebied dat voor zzp'ers relevant is? Dan ontvangen we ook graag jouw bijdrage.
Getoond 1 tot 5 van 7. Er zijn meerdere pagina's.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer