Schermafbeelding 2014-04-09 om 16.15.54.png

Dit is de ZZP Servicedesk

Vrij, maar niet alleen.
De ZZP Servicedesk is op 9 april 2014 gelanceerd tijdens de Week van de Ondernemer. Esther Raats-Coster, voorzitter van Platform Zelfstandige Ondernemers, en Michaël van Straalen, voorzitter van MKB Nederland, gaven het startsein.
Columnschrijven.jpg

Hoe maak ik een column of vlog voor ZZP Servicedesk?

Richtlijnen voor columnisten en vloggers
Wie weet beter wat een zelfstandig professional bezighoudt dan jij? Daarom zijn wij altijd op zoek naar zzp'ers die willen schrijven of vloggen over hun ervaringen. Wil jij je kennis met anderen delen en je collega-zelfstandigen op weg helpen? Begin dan met het schrijven van een column of videobloggen! Ben je geen zzp'er, maar expert op een gebied dat voor zzp'ers relevant is? Dan ontvangen we ook graag jouw bijdrage.
logo (2).png

Over ons

ZZP Servicedesk is in 2014 opgezet door Dutch Network Group (DNG) in samenwerking met Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO). DNG hielp op dat moment met MKBServicedesk.nl en ondernemersmagazine De Zaak al 22 jaar ondernemers uit het MKB vooruit. Deze kennis is ingezet om de zzp’er met dit platform vooruit te helpen.
Getoond 1 tot 5 van 6. Er zijn meerdere pagina's.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2018. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer