Nieuwe editie VrijeStijl magazine is uit!

Hoe zorg je dat je alle ballen in de lucht houdt?
Weer een nieuwe editie van VrijeStijl magazine staat voor je klaar! Deze keer kijken we naar personeel. Jij bent natuurlijk het personeel van je eigen bedrijf, hoe zorg je dan dat je alles in je eentje op de rails houdt? Opdrachtgevers werven, bijgeschoold blijven en een gezonde levensstijl onderhouden. En wat als je zelf personeel wil aannemen, waar moet je dan allemaal aan denken?Daarnaast praten we ook met andere zzp'ers over hun werk- en privébalans, iets waar veel zelfstandig ondernemers moeite mee hebben. We geven je ook tips voor de moeilijke momenten, want wat doe je als bijvoorbeeld je opdrachtgever failliet gaat? Krijg je dan je openstaande facturen nog betaald? 

Kortom: genoeg verhalen om eens rustig door te lezen. 

 

Lees ook…

Tips om klanten te werven via LinkedIn

Elke zzp’er moet jaarlijks genoeg opdrachtgevers binnenhalen om aangemerkt te worden als ondernemer door de Belastingdienst. Daarnaast moet je natuurlijk ook gewoon voor brood op de plank zorgen. Er zijn veel opties om opdrachtgevers te werven, maar heb je al eens gedacht aan LinkedIn?

'Mijn klanten zijn eraan gewend dat ik in sportkleding aankom voor een meeting'

Francien Regelink (29) rent letterlijk en figuurlijk al bloggend de hele wereld over. Ze werkte nog voor het internationaal bekende sportmerk Nike toen ze in 2012 haar eigen hardloopblog startte – Girls Love 2 Run. Inmiddels verdient ze daar als zelfstandig ondernemer haar brood mee. Sporten is voor Francien een echte must. Daarom vroeg de redactie haar naar haar drie favoriete sportoutfits en deelt ze daarnaast twee gadgets die bij haar training niet mogen ontbreken.

Wanneer zijn mijn studiekosten aftrekbaar?

Hoe zorg je ervoor dat een opdrachtgever juist voor jouw diensten als zzp’er kiest? Dat doe je door onderscheidend te blijven binnen je vakgebied. Een manier daarvoor is om jezelf regelmatig te laten bijscholen. Goed nieuws: een groot deel van je studiekosten is aftrekbaar!
Hoe vind je opdrachtgevers via LinkedIn? Welke studie studiekosten kun je wel of niet aftrekken? En hoe houd je een goede balans tussen werk en privé? Antwoorden lees je in het nieuwe VrijeStijl Magazine!