Nanette  van Wezel

Nanette van Wezel

Commercieel (Ondernemerstrainer)

* Een nieuwe koers
In de beginjaren van mijn bedrijf Wezenlijk Veranderen genoot ik van alles wat er op mijn pad kwam. Wat een vrijheid, wat een afwisseling, wat een inspiratie en vooral: wat een hoop interessante mensen in ondernemersland! Ik zei ja tegen bijna iedere opdracht. Ik genoot van de veelzijdigheid van mijn vak.

* Toegevoegde waarde
Maar ik ging me op een gegeven moment steeds vaker afvragen wat nu eigenlijk precies mijn plan was. Waar wilde ik nou zélf heen met mijn bedrijf? Wat wilde ik precies toevoegen?

* Een bijzondere periode
Toen ik me dat begon af te vragen, brak er een bijzondere periode aan. Ik deed er werkelijk alles aan om achter de antwoorden op deze vragen te komen en om maar te voorkomen dat ik het gevoel van vastzitten ging ervaren. Want als ik érgens een hekel aan heb...

* Ik miste objectieve blikken en een sparringspartner
Als ik nu terugkijk, miste ik in deze tijd gelijkgestemden om mijn vragen mee onder de loupe te nemen. Ik had geen deskundige sparringpartners, ik miste objectieve blikken, een frisse wind, een goede kritische vraag, de juiste tools, oefeningen, opdrachten en expertise.

* Hier wilde ik mee verder!
Vanuit dit inzicht kwam ik erachter dat ik hier zélf mee verder wilde! Ik wil ondernemers gaan trainen! Want deze zoektocht naar: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe zal ik dat aanpakken, dát bracht bij mij precies die wezenlijke verandering tot stand.
Bovendien was natuurlijk op slag helder dat ik hiermee iets op de markt ging brengen dat er naar mijn gevoel nog niet was namelijk: training en coaching gericht op het ontwikkelen van jezelf als mens én als ondernemer.

Ik ben Nanette van Wezel en ik help ondernemers een wezenlijke verandering te ondergaan: vind je eigen koers, zie wat echt bij je past. Samen beantwoorden we de vraag: wie ben jij als mens en als ondernemer en hoe kun je het mooiste instrument dat je hebt – jezelf! – optimaal inzetten voor jouw klanten en relaties?

Recente artikelen door Nanette van Wezel
 
  28 apr 2016 Succes met appeltaart en aandacht
  3 mrt 2016 Wat je als zzp’er echt niet moet doen
  5 feb 2016 Waar ben jij moeiteloos briljant in?
  18 nov 2015 Waarom jouw klanten niet doen wat jij wilt
  28 sep 2015 Hoe ik 8000 euro misliep
  24 aug 2015 Hoe ik met 1 post op Facebook meer dan 200.000 mensen bereikte
  23 jul 2015 Moederschap en ondernemerschap gaan niet samen
  3 jul 2015 Ik stop ermee!
  7 mei 2015 Mijn geheim voor de Pitch der Pitchen
  14 apr 2015 5 tips voor marketing zonder budget
Getoond 1 tot 10 van 20. Er zijn meerdere pagina's.
 
Contactgegevens Nanette van Wezel
Wezenlijk Veranderen
Nanette van Wezel
Vossegatselaan 79
3583 RR Utrecht
Telefoon: 31648314696
Volg Nanette van Wezel
LinkedIn
Twitter
Facebook
Website
 

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer