Rinske  Jansen

Rinske Jansen

Directie (Administratiekamer)

Vanuit mijn bedrijf De Administratiekamer verzorg ik voor meer dan zeventig zzp'ers de administratie en alle belastingzaken. Daarnaast ben ik de auteur van het boek Startersgids voor zzp'ers en geef ik trainingen aan (startende) zzp'ers, over onderwerpen als succesvol starten en het opstellen van een goed ondernemingsplan. Deze trainingen zijn praktisch. Het geleerde kun je direct toepassen in de praktijk, geen moeilijk vakjargon of overbodige details. En bovenal: het is leuk!
 

Wat kan De Administratiekamer voor je betekenen? 


Ik vind het belangrijk dat je kunt doen wat je het liefste doet. Ik maak het graag makkelijk voor je. Daarom bied ik een volledig pakket; het verwerken van je administratie, verzorgen van je aangiften omzetbelasting, monitoring en controlling. Ik hanteer geen opzegtermijn.

Een helder en compleet pakket. Daarnaast kun je bij De Administratiekamer ook terecht voor je salarisadministratie, samenstellen van je jaarrekening, aangifte inkomstenbelasting (inclusief winstaangifte), aangifte vennootschapsbelasting en nog veel meer.

Een goede administratie die up-to-date is, is onmisbaar voor jou als ondernemer!
 

Een training speciaal voor startende zzp'ers 
 

Na lang wikken en wegen heb je eindelijk de knoop doorgehakt: je gaat starten als zzp'er met je eigen bedrijf. Uiteraard heb je hiervoor een uniek en origineel bedrijfsidee bedacht, maar hoe kom je aan klanten? En wat komt er nog meer om de hoek kijken als je als zelfstandige gaat werken? Welke zaken mag je absoluut niet vergeten en waar moet je precies beginnen?

Wat kun je na 1 dag?

  • Je weet welke stappen te nemen als startende zzp'er
  • Je weet hoe je een ondernemingsplan moet schrijven
  • Je weet hoe je jouw administratie kunt inrichten en wat de belangrijke onderdelen zijn daarvan
  • Je weet welke fiscale ondernemersaftrekposten er zijn en hoe je daar aanspraak op kunt maken
  • Je kunt zelf je uurtarief bepalen


Startersgids voor zzp'ers 


Als startende zzp’er komt er heel wat op je af. Cruciaal is dat je precies weet welke stappen je moet zetten, en in welke volgorde. Zodat je goed beslagen ten ijs komt en de kans op succes aanzienlijk vergroot.

Dit boek helpt je om op het juiste moment de juiste keuzes te maken. Op een overzichtelijke, heldere en praktische manier beschrijft het de basis van ondernemen. Hoe stel je een doordacht ondernemingsplan op? Waar moet een goede administratie aan voldoen? Hoe kom je aan klanten? Welke fiscale voordelen zijn er? Hoe bepaal je je uurtarief? Wanneer is je bedrijf financieel rendabel? Hoe regel je je pensioen? De Startersgids voor zzp’ers geeft antwoord op deze en vele andere vragen. Zodat je de deuren van je bedrijf met een gerust hart kunt openen!

Recente artikelen door Rinske Jansen
 
  24 mrt 2016 Als zzp’er overstappen van eenmanszaak naar een bv
  11 feb 2016 Aalmoezen geven verarmt niet
  6 nov 2015 Wie wil er nou te veel betalen?
  5 okt 2015 Geld uitlenen: een kwestie van vertrouwen
  15 okt 2014 Zzp'ers en hun pensioen
  30 sep 2014 Zo ga je goed van start als zzp'er
 
Contactgegevens Rinske Jansen
De Administratiekamer
Rinske Jansen
Wodan 33
6661 JP Elst
Telefoon: 0481-848840
Volg Rinske Jansen
LinkedIn
Twitter
Facebook
Website
 

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer