Kwaliteitsbeleid in de zorg.jpg

Hoe stel ik als zzp’er in de zorg een kwaliteitsbeleid op?

Over het belang van onder andere een 'personeelsbeleid'
Als je als zzp’er in de zorg wilt werken aan een goed kwaliteitsbeleid, dien je in je kwaliteitsmanagementsysteem een aantal zaken goed vast te stellen. In vier stappen wordt uitgelegd waarom dit belangrijk is en wat je precies moet regelen.
Geld lenen.jpg

(Zakelijk) geld lenen als zzp’er een uitdaging

Toch gloort er licht aan de horizon
Je wilt als zzp’er geld lenen voor privédoeleinden bij een financiële instelling, zoals een bank. Dit kan zijn voor de aanschaf van consumenten goederen zoals een wasmachine, tv, koelkast of zelfs het kopen van een huis. Als zzp’er zijnde kan dit moeilijk zijn. De bank als geldverstrekker weet namelijk van een zzp’er niet hoeveel inkomen er het komende jaar zal zijn. Vergeleken met iemand die in loondienst werkt vindt de geldverstrekker dat er veel minder zekerheid is dat jij als zzp’er het geleende geld (met rente) ook terug kan betalen.
WCAG.jpg

Wettelijke verplichting toegankelijkheidsnormen websites in de zorg (WCAG)

Alle digitale middelen dienen te voldoen
Iedereen heeft het recht mee te doen in de maatschappij. Het gebruikmaken van internet, computers en smartphones hoort hier ook bij en daarom is het belangrijk dat digitale dienstverlening voor iedereen toegankelijk is. Wanneer websites voldoen aan een aantal richtlijnen zijn ze ook toegankelijk voor bezoekers met een visuele, auditieve, motorische of cognitieve beperking. Deze richtlijnen worden beschreven in de zogenoemde WCAG (Web Content Accessibility Guidelines). Vanaf 2021 dienen alle websites en andere digitale middelen in de zorg te voldoen aan deze richtlijnen.
USA (2).jpg

Op reis naar Amerika? Vergeet geen ESTA aan te vragen

Een visum is in veel gevallen niet nodig
Voor een vakantie, zakenreis of overstap in de Verenigde Staten wil je natuurlijk alles goed geregeld hebben. Met alleen een geldig paspoort kun je echter niet zomaar de Verenigde Staten van Amerika binnenkomen: je hebt daarvoor ook toestemming nodig. Deze toestemming kun je verkrijgen in de vorm van een visum, maar in veel gevallen is het aanvragen van een ESTA genoeg. Wat houdt dit precies in?
Autosleutel.jpg

Zo voorkom je een autokraak

Laat een autodief niet in de buurt komen
Je kunt je (bedrijfs)auto steeds beter beveiligen, maar tegelijkertijd worden autodieven steeds handiger. Een nieuwe trend op het gebied van autokraak is ‘relay attack’. Hierbij verlengen autodieven het signaal van je ‘draadloze’ sleutel met een apparaatje en kunnen zo jouw auto op klaarlichte dag stelen. Hierbij een aantal tips om de kans op een autokraak te verkleinen.
Getoond 1 tot 5 van 218. Er zijn meerdere pagina's.
De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) is vanaf 1 januari 2016 van start gegaan. Zzp’ers die zorg verlenen, zijn verplicht om een klachtenregeling in te stellen een klachtenfunctionaris in te schakelen en aangesloten te zijn bij een geschilleninstantie. Download het whitepaper!
Een bedrijf starten begint met een goed bedrijfsplan. Gebruik dit invulmodel met de belangrijkste zaken. Zo maak je jouw plannen haalbaar!
Ben je van plan een bedrijf over te nemen? Volg deze stappen!
In dit stappenplan staan alle ins en outs van wat je moet doen bij fraude en oplichting.
Gebruik dit canvas om trends die van toepassing zijn op jouw branche inzichtelijk te maken. Op welke trends kun jij met jouw product of dienst inhaken?
Wil je met je product of dienst de grens over? Nadat je alles in dit document hebt ingevuld, heb je een basis exportplan in handen. Hiermee kun je jouw internationale missie en strategie eventueel bijsturen.
Wil jij ook profiteren van het beste van twee werelden? Lees de ultieme bespaartip!
Wil je bezwaar maken tegen de aanslag inkomstenbelasting? Gebruik dit voorbeeld om een duidelijke brief op te stellen.
Nadat je je klant al meerdere betalingsherinneringen hebt gestuurd, zonder gevolg, kun je een aangetekende ingebrekestelling sturen. ZZP Servicedesk heeft een voorbeeldbrief voor je opgesteld.
Als je als ondernemer diensten levert, dan is het handig om alles rond de (ver)koop en levering vast te leggen in je algemene voorwaarden. Daarom hebben wij een voorbeeld opgesteld. Let op: dit voorbeeld geldt voor levering van diensten.
Als je als ondernemer producten en/of diensten levert, dan is het handig om alles rond de (ver)koop en levering vast te leggen in je algemene voorwaarden. Maar hoe stel je deze voorwaarden op en waar moeten ze aan voldoen? Je leest er alles over in het gratis whitepaper.
Als zzp'er moet je voor je eigen pensioen zorgen. Download het gratis whitepaper over pensioen voor alle informatie hierover.
Voorkom dat je bedrijf uit elkaar valt als jij er (plotseling) niet meer bent. Download het gratis whitepaper voor alle informatie rondom overlijden.
Zorg dat je je zaken op orde hebt en download het gratis whitepaper 'Echtscheiden'. Zo voorkom je dat je bedrijf geschaad wordt als je gaat scheiden.
Dit whitepaper attendeert je op zaken die minder leuk zijn, zoals arbeidsongeschiktheid. Voorkom dat het misgaat en download het gratis whitepaper!
Een overeenkomst van opdracht is een schriftelijke overeenkomst waarin twee partijen vastleggen dat de opdrachtnemer een opdracht uitvoert voor de opdrachtgever. Download nu in MijnZZP.
Vroeger ging je als ondernemer standaard naar de bank als je extra geld nodig had. Nu is de situatie anders. Sinds de kredietcrisis moeten banken vaker nee verkopen. Gelukkig komen er steeds meer alternatieven bij om je bedrijf te financieren. Welke? Dat lees je in dit whitepaper.
Wil jij weten hoe jij het meest voordelig een auto kunt regelen als zzp'er? Met de praktische tips, rekentools en ervaringen van collega's uit dit whitepaper maak je de juiste keuze.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer