WCAG.jpg

Wettelijke verplichting toegankelijkheidsnormen websites in de zorg (WCAG)

Alle digitale middelen dienen te voldoen
Iedereen heeft het recht mee te doen in de maatschappij. Het gebruikmaken van internet, computers en smartphones hoort hier ook bij en daarom is het belangrijk dat digitale dienstverlening voor iedereen toegankelijk is. Wanneer websites voldoen aan een aantal richtlijnen zijn ze ook toegankelijk voor bezoekers met een visuele, auditieve, motorische of cognitieve beperking. Deze richtlijnen worden beschreven in de zogenoemde WCAG (Web Content Accessibility Guidelines). Vanaf 2021 dienen alle websites en andere digitale middelen in de zorg te voldoen aan deze richtlijnen.
Autosleutel.jpg

Zo voorkom je een autokraak

Laat een autodief niet in de buurt komen
Je kunt je (bedrijfs)auto steeds beter beveiligen, maar tegelijkertijd worden autodieven steeds handiger. Een nieuwe trend op het gebied van autokraak is ‘relay attack’. Hierbij verlengen autodieven het signaal van je ‘draadloze’ sleutel met een apparaatje en kunnen zo jouw auto op klaarlichte dag stelen. Hierbij een aantal tips om de kans op een autokraak te verkleinen.
Kosten website maken.jpg

Wat kost het maken van een website?

Het hoeft niet altijd duur te zijn | Argeweb
Als je een eigen website wilt, komen daar verschillende onderdelen bij kijken: een domeinnaam, hosting van de site en eventueel het ontwerpen en bouwen van de website. Een dure grap? Dat valt heel erg mee. Met welke investeringen moet je rekening houden als je een website wilt?
aerial-aerial-photography-aerial-shot-1173777.jpg

Plannen in Duitsland? Vraag een milieusticker aan

Controleer of je het nodig hebt
Grote Duitse steden hebben Umweltzones ingesteld. Dit zijn gebieden waarin milieuvervuilende voertuigen worden geweerd. Moet jij binnenkort naar Duitsland? Bezoek je er wel eens klanten of maak je je op voor een zakenreis? Controleer dan eerst of je een milieusticker nodig hebt. Wie zonder sticker door een Umweltzone rijdt, maakt kans op 80 euro boete.
auto-automobile-automotive-305070.jpg

Je eigen auto van de zaak? Check het schadeverleden

Voorkom onvoorziene kosten
Een auto van de zaak. Voor de één een luxe, voor de ander pure noodzaak. Dat geldt voor zzp’ers net zo goed als voor ondernemers in het MKB. Maar als eenpitter is je budget misschien net iets kleiner en kies je liever voor tweedehands. Niks mis mee. Maar snijd jezelf niet in de vingers. Met een schadeverledencheck weet je beter waar je je geld aan uitgeeft. En dat voorkomt onvoorziene kosten.
Getoond 1 tot 5 van 215. Er zijn meerdere pagina's.
De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) is vanaf 1 januari 2016 van start gegaan. Zzp’ers die zorg verlenen, zijn verplicht om een klachtenregeling in te stellen een klachtenfunctionaris in te schakelen en aangesloten te zijn bij een geschilleninstantie. Download het whitepaper!
Een bedrijf starten begint met een goed bedrijfsplan. Gebruik dit invulmodel met de belangrijkste zaken. Zo maak je jouw plannen haalbaar!
Ben je van plan een bedrijf over te nemen? Volg deze stappen!
In dit stappenplan staan alle ins en outs van wat je moet doen bij fraude en oplichting.
Gebruik dit canvas om trends die van toepassing zijn op jouw branche inzichtelijk te maken. Op welke trends kun jij met jouw product of dienst inhaken?
Wil je met je product of dienst de grens over? Nadat je alles in dit document hebt ingevuld, heb je een basis exportplan in handen. Hiermee kun je jouw internationale missie en strategie eventueel bijsturen.
Wil jij ook profiteren van het beste van twee werelden? Lees de ultieme bespaartip!
Wil je bezwaar maken tegen de aanslag inkomstenbelasting? Gebruik dit voorbeeld om een duidelijke brief op te stellen.
Nadat je je klant al meerdere betalingsherinneringen hebt gestuurd, zonder gevolg, kun je een aangetekende ingebrekestelling sturen. ZZP Servicedesk heeft een voorbeeldbrief voor je opgesteld.
Als je als ondernemer diensten levert, dan is het handig om alles rond de (ver)koop en levering vast te leggen in je algemene voorwaarden. Daarom hebben wij een voorbeeld opgesteld. Let op: dit voorbeeld geldt voor levering van diensten.
Als je als ondernemer producten en/of diensten levert, dan is het handig om alles rond de (ver)koop en levering vast te leggen in je algemene voorwaarden. Maar hoe stel je deze voorwaarden op en waar moeten ze aan voldoen? Je leest er alles over in het gratis whitepaper.
Als zzp'er moet je voor je eigen pensioen zorgen. Download het gratis whitepaper over pensioen voor alle informatie hierover.
Voorkom dat je bedrijf uit elkaar valt als jij er (plotseling) niet meer bent. Download het gratis whitepaper voor alle informatie rondom overlijden.
Zorg dat je je zaken op orde hebt en download het gratis whitepaper 'Echtscheiden'. Zo voorkom je dat je bedrijf geschaad wordt als je gaat scheiden.
Dit whitepaper attendeert je op zaken die minder leuk zijn, zoals arbeidsongeschiktheid. Voorkom dat het misgaat en download het gratis whitepaper!
Een overeenkomst van opdracht is een schriftelijke overeenkomst waarin twee partijen vastleggen dat de opdrachtnemer een opdracht uitvoert voor de opdrachtgever. Download nu in MijnZZP.
Vroeger ging je als ondernemer standaard naar de bank als je extra geld nodig had. Nu is de situatie anders. Sinds de kredietcrisis moeten banken vaker nee verkopen. Gelukkig komen er steeds meer alternatieven bij om je bedrijf te financieren. Welke? Dat lees je in dit whitepaper.
Wil jij weten hoe jij het meest voordelig een auto kunt regelen als zzp'er? Met de praktische tips, rekentools en ervaringen van collega's uit dit whitepaper maak je de juiste keuze.

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer