shutterstock_591470369.jpg

Fiscaal advies

MijnZZP+ lidmaatschap
Als (beginnende) zzp’er wil je weten met welke belastingen je te maken krijgt. Belastingzaken zijn complex en wet- en regelgeving veranderen voortdurend. Als je het goed aanpakt, kan je veel geld besparen! De fiscale adviseurs van ZZP Servicedesk kunnen je helpen. Met een MijnZZP+ lidmaatschap kan je onbeperkt eerstelijnsadviesvragen stellen aan een adviseur. Je krijgt snel en direct toepasbaar advies. Groot voordeel daarbij is dat onze adviseurs zelf ook een achtergrond hebben als ondernemer, dus ze spreken jouw taal als ondernemende zzp’er!
shutterstock_718559248.jpg

Juridisch advies

MijnZZP+ lidmaatschap
Door onze vele contacten met zzp’ers weten we welke vragen zij hebben. Veel vragen gaan over juridische onderwerpen zoals het opstellen van een overeenkomsten van opdracht, wanprestatie, algemene voorwaarden, ontbinding van een overeenkomst, aansprakelijkheid en het intellectueel eigendom. Ook kunnen er veel vragen ontstaan over de juridische positie bij een conflict met een klant, een leverancier of een verhuurder.
Administratie bijhouden.jpg

Administratief advies

MijnZZP+ lidmaatschap
Veel zzp’ers doen hun administratie zelfstandig en hebben daar vaak hulp bij nodig. Wij kunnen je helpen! Met het MijnZZP+ lidmaatschap kan je onbeperkt eerstelijnsadviesvragen stellen aan een adviseur. Je krijgt snel en direct toepasbaar advies. Groot voordeel daarbij is dat onze adviseurs zelf ook een achtergrond hebben als ondernemer, dus ze spreken jouw taal als ondernemende zzp’er. Daarnaast heb je met MijnZZP+ exclusief toegang tot onder meer goede modellen voor offertes, rekenmodellen en liquiditeitsprognoses.
business-coffee-computer-1080849.jpg

De AVG geldt ook voor jou

De AVG is vanaf 25 mei 2018 van toepassing
De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is vanaf 25 mei 2018 van toepassing. De AVG geldt voor iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt. De AVG geldt dus ook voor de eenmanszaak en de zzp’er. Zorg er dus voor dat ook jouw bedrijfsvoering in overeenstemming is met de AVG!
Word voor slechts €12,50 excl. btw per maand lid van ZZP Servicedesk! Naast onbeperkt eerstelijnsadvies van onze adviseurs, exclusieve downloads en content bieden wij je nog veel meer. Bekijk het nu!

ZZP Servicedesk is het online platform van ZZP Servicedesk.nl B.V. © 2014-2018. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag onze algemene voorwaarden en website disclaimer